Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

doarme numai cu lumina aprinsa sau tv

Recommended Posts

Probabil e si greseala mea,caci cand era mica,aprindeam veioza ca sa-i observ orice miscare.Mai tarziu,ca sa nu-i fie frica.Acum insa nu doarme decat cu lumina aprinsa sau in cel mai bun caz,cu tv.Daca se trezeste noaptea,incepe sa planga sa aprindem ceva si cel mai comod e sa aprind tv,pe mute,si sa-l programez.nu stiu insa cum sa o dezobisnuiesc.cu explicatii normale nu merge,nu are nici trei ani.

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Emma, probabil ca n-o sa-ti dau raspunsul pe care il astepti pentru ca n-am o solutie la problema asta. Iti pot spune insa din proprie experienta pentru ca si pe mine m-au obisnuit parintii de mica exact asa cum ai obisnuit-o tu pe fetita ta sa dorm cu lumina, asa ca au facut in final rost de o veioza care avea bec mic ca cel de la instalatiile de la pomul de Craciun si am dormit cu veioza respectiva pana pe la 10-11 ani. Partea buna a povestii a venit abia in facultate cand locuiam la camin si in sesiune nu aveam nici o problema daca vreo colega vroia sa invete mai tarziu, eu adormeam imediat cu lumina aprinsa in timp ce colegele isi facusera ochelari speciali ca sa nu le deranjeze lumina.

Asa ca exista si o parte pozitiva in cazul in care n-o poti dezobisui.[:)]

Incearca sa-i pui o lampa de veghe,de aia cu bec slab care se pune direct in priza.Nu stiu daca m-am exprimat corect,dar sper sa intelegi.Eu am un radio care are o lampa de veghe cu o lumina slaba,slaba atat cat sa nu fie bezna totala.

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

si noi aavem lampi din astea de care spune mariusimiuc si sunt intr-adevar foarte slabe,,cu stelute,ursuleti.Eu le folosesc de cand s-a nascut atat pentru copil,cat si pentru mine,ca nu suport sa dorm in bezna (nu ca mi-ar fi frica[:D]

pune-i o lampa de asta cu prelungitor pe langa patut,face suficienta lumina cat sa nu-i fie teama.

Noi am lipit pe tavan stelute si planete fosforescente pe care le admiram impreuna inainte sa adoarma Giulia ! Asta a fost trecerea de la tv la bezna. M-am gandit si la o perina tot asa, cu material fosforescent, dar inca nu am gasit.

[pup]

Leoaicele Daria & [copil]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">

[cit]Povestea-nasterii

mariusismiucid="blue"> si mamica dulceid="blue">,am o lampa de genul acesta cu delfinasi,am zis ca e mai odihnitor pentru ea,dar nu merge.se trezeste dintr-o data si se sperie de umbrele pe care le reflecta veioza in tavan.si urla pana ii aprind tv[q].mamagiulieiid="blue">,chiar langa pat,are un sfert de perete plin cu stelute fosforescente si o luna,dar..nimic.nici nu le observa.

osolitaid="blue">,pana la urma e o solutie,dar mai mult pentru mine,sa nu ma consider o mama rea[bang].sper totusi sa nu ajunga la o varsta inaintata cu obiceiul asta.dc nimereste in camera cu una care nu suporta sa doarma cu lumina?[:D]

klaus29id="blue">,esti o fericita.dar cum sa compar un adevarat barbat cu o fata plangacioasa?

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Ehe, am mai povestit eu o data cum am procedat noi. Liviu al meu de la cateva luni incepea sa urle cand stingeam lumina. O lasam aprinsa pana adormea apoi o stingeam si se mai trezea bazaind noaptea ca sa aprind lumina. Asta pana la 2 ani cand am inceput sa ii spun povesti de genul ca acum e noapte si toata lumea doarme cu becul stins. Si a inceput sa ma intrebe cine doarme cu becul stins iar eu am inceput sa enumar toate cunostintele lui: mamaia, tataia, unchiul cutare si anjungeam apoi la preferatiilui de la tv: Mircea Radu, Teo, Carcotasii, Bebelusele, Andreea Marin, dupa care treceam la vecini, apoi animalutze si tot asa am tinut-o io cateva seri pana l-am convins ca trebuie sa facem si noi ca ei si de atunci copilul meu ma pune seara inainte de culcare sa ii spun poveste cu 'cine mai doarme" si apoi sting becul si adoarme cu el stins si nu ma mai bazaie peste noapte.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Desenele lui Liviu

Eu cred ca ei au nevoie de o luminita peste noapte.

Bebele meu are o lampa de veghe care sta aprinsa toata noaptea. Mentionez ca doarme singur in camera lui.

Cei mici viseza urat sau se trezesc din diferite motive noaptea sau pur si simplu au frica de intuneric.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...