Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce fel de tetine folositi pt. laptele cu cereale?

Recommended Posts

Am un baiat de 10,5 luni care mananca dimineata si seara lapte (din soia - Humana SL)cu cereale (Nestle-5 Cereale). La un biberon de 250 ml lapte folosesc 10 lingurite (din plastic, de la Baby Nova) de cereale. Mi se pare cam mare cantitatea de cereale si as vrea sa o reduc (am citit ca alte mamici folosesc doar 2-3 lingurite ). Intrebarea mea este ce fel de tetine folosesc astfel incat sa curga optim. Eu folosesc tetine ortodontice silicon brei (de mancare) Baby Nova si numai la 10 lingurite curge in ritmul care ii convine lui (mananca cam in 10 minute). Multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Rox,

si noi folosim tot tetinele BabyNova ontodontice de silicon, marimea 2 brei, chiar daca ii pun doar 5 masuri cereal la 200 ml lapte.

Dar de ce vrei tu sa reduci cantitatea de cereal ??? Eu am incercat sa-i pun mai multe, dar fi`mea nu a mancat asa. Eu m-as fi bucurat !

[pup]

Leoaicele Daria & [copil]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">

[cit]Povestea-nasterii

Exista la Chicco tetine din latex cu deschiderea in forma de stea, arata asa http://www.chicco.ro/_5luni+/hranire_tetina_stea_cauciuc.htm

Eu am luat una de la Help Net, e f buna, numai ca am aruncat banii de pomana, fetitza mea nu stie sa suga din biberon, asa ca suntem la linguritza si ma bucur acum enorm de lucrul asta. Cred ca bine ar fi sa incerci si tu acelasi lucru, la 10 luni juma e deja mare, mai bine ii dai cerealele alea cu linguritza decat cu biberonul. Oricum, daca totusi vrei bibe, tetina asta e f buna, deschiderea e maaare, e special facuta pt asa ceva.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Eu nustiu daca veti de la Gerber cu numele de Mixed si Oatmeal aceste doua le-am incercat. Sunt cereale anume pt. baby. chiar si la baby de 1/2 luni se poate . Ce sa mai zic deja bb al meu (8/2sapt) nu mai doreste nici cereale.[:(] id="blue">

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...