Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Help!!! Varicela la mamica de bb de 7 luni

Recommended Posts

Vin si eu cu o intrebare: m-am trezit ca, om in toata firea, la 28 de ani, m-am pricopsit cu varicela! Problema e ca alaptez si as vrea sa stiu de ce ar trebui sa tin cont, cum sa-l protejez pe bb, niste sfaturi despre cum ar trebui sa depasesc perioada asta! Un medic mi-a recomandat sa nu mai alaptez (asta ar fi problema cea mai mare)... Multumesc anticipat pt. raspunsuri!

Ionela [mamica] si Alex[copil] (DN 21.09.2004)

ALEX cantaretul

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna.Imi pare rau pentru tine.NU intrerupe alaptarea,oricum va face sigur varicela daca tu ai facut,in laptele matern apar anticorpi si ii va trece mai repede bebelusului tau daca-l alaptezi in continuare.Intreruperea alaptarii e o mare greseala in situatia de fata.Nu te ingrijora foarte tare pentru bebe,ci pentru tine insati.Pentru bebe cumpara un preparat farmaceutic cu care sa-i dai pe bubite sa reduca senzatia de mancarime si ai grija sa combati febra cu antitermice si sa previi deshidratarea cu multe lichide.

Noaptea pune-ti manusi ca sa nu te poti scarpina in somn,pentru ca vei ramane cu semne..teribila varicela la adulti,am inca amintiri teribile,desi au trecut 4 ani si ceva deja...Cand am facut varicela eu aveam 27 de ani,iar baietelul meu doar 40 de zile.Vezi daca imunoglobulina G mai poate fi eficienta in stadiul de boala in care te afli.

Insanatosire grabnica si numai bine!

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...