ionella3003 Publicat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 5, 2005 Vin si eu cu o intrebare: m-am trezit ca, om in toata firea, la 28 de ani, m-am pricopsit cu varicela! Problema e ca alaptez si as vrea sa stiu de ce ar trebui sa tin cont, cum sa-l protejez pe bb, niste sfaturi despre cum ar trebui sa depasesc perioada asta! Un medic mi-a recomandat sa nu mai alaptez (asta ar fi problema cea mai mare)... Multumesc anticipat pt. raspunsuri! Ionela si Alex[copil] (DN 21.09.2004) ALEX cantaretul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Buna.Imi pare rau pentru tine.NU intrerupe alaptarea,oricum va face sigur varicela daca tu ai facut,in laptele matern apar anticorpi si ii va trece mai repede bebelusului tau daca-l alaptezi in continuare.Intreruperea alaptarii e o mare greseala in situatia de fata.Nu te ingrijora foarte tare pentru bebe,ci pentru tine insati.Pentru bebe cumpara un preparat farmaceutic cu care sa-i dai pe bubite sa reduca senzatia de mancarime si ai grija sa combati febra cu antitermice si sa previi deshidratarea cu multe lichide. Noaptea pune-ti manusi ca sa nu te poti scarpina in somn,pentru ca vei ramane cu semne..teribila varicela la adulti,am inca amintiri teribile,desi au trecut 4 ani si ceva deja...Cand am facut varicela eu aveam 27 de ani,iar baietelul meu doar 40 de zile.Vezi daca imunoglobulina G mai poate fi eficienta in stadiul de boala in care te afli. Insanatosire grabnica si numai bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.