pascall25 Publicat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 5, 2005 Tare as vrea sa stiu unde pot gasi un profesor de innot cu experienta in lucrul cu copiii mici. Am doi "gorobeti" de 2 si respectiv 4 ani 1/2 pe care as dori sa-i duc la o piscina civilizata sa invete sa innoate, sa nu le mai fie frica de apa. As dori sa nu astept ptr. inscriere mai mult de o luna. Cine cunoaste raspunde! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli05 Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 Poti incerca la "Club Floreasca"-d-na Nora. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printesa7777 Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 Incearca la Hotel Majestic, profesoara Simona Brancusi. Ea se ocupa de copii! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli05 Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 cat costa la Majestic?La Floreasca e 300.000 lei.Pt copiii de peste 4 ani se poate(in particular)si la Stadionul National(150.000 lei)-d-nul Tat(e super!) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana-oana Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 uita-te si aici: www.activecenter.ro, e cam scump fatza de pretzul de la floreasca, dar poti intreba. O. [flo] Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost. Nicolae IORGA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzuni Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Incearca si la Centrul de Sanatate Miramar de pe bulevardul Chisinau, unde costul unei ore de innot este 60.000 lei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli05 Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 Clubul Floreasca este in cartierul Primaverii,in parcul lacului Floreasca(pt.Tanaion,care nu a acceptat MP) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanaion Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 Eli, iti multumesc tare mult. Chiar nu-mi dau seama de ce nu am putut sa primesc PM. Tana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi Postat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Clara face inot de peste 1 an de zile la Clubul Floreasca. Din nefericire, de vreo 3 saptamani s-a schimbat conducerea si se pare ca momentan nu mai vor sa organizeze cursuri de inot. Noi suntem in asteptare [V] Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002 Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA Povestea nasterii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SIMONABB Postat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 quote:Originally posted by eli05cat costa la Majestic?La Floreasca e 300.000 lei.Pt copiii de peste 4 ani se poate(in particular)si la Stadionul National(150.000 lei)-d-nul Tat(e super!)id="quote">id="quote">Eu cind aveam 7 ani am facut innot cu D-l TAT. Nu stiu acum cum mai este dar atunci baga groaza in noi.Simonahttp://community.webshots.com/user/simonabb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.