Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Am numai ghinioane - acum listeria

Recommended Posts

Fetelor, dupa ce ca am numai probleme cu bebe (are stomacelul mic, e slabut - 35 saptamani si numai 1,8kg) acum am primit si un telefon de la o asistenta draguta de la Cantacuzino care mi-a dat inca o veste 'mare'. Am titrul de listeria 1/160. Doctorul nu-mi raspunde la telefon, nici macar nu mai stiu ce sa mai citesc pe net (am citit zeci de pagini si mai rau m-am speriat).

Stiti cumnva voi ce inseamna asta? E grav?

aurora

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Stai linistita!

Si mie mi-au descoperit Listeria, tot la Cantacuzino, in primul trimestru de sarcina, numai ca aveam titrul de 1/320!!!! Asa ca a trebuit sa iau antibiotic, vreo 10 zile, sa repet analiza.... si titrul a scazut la 1/160, ceea ce era f bine. Am mai repetat analiza pe tot parcursul sarcinii si titrul a ramas acelasi 1/160, ceea ce a fost foarte bine. Matei e un baietel frumos, sanatos si desptept, are acum 1, 5 luni si nu ma avut niciodata probleme cu el.

Asa ca stai linistita la un asemenea titru nu se intampla nimic.

Pupici si nastere usoara!

PS. Acum sunt insarcinata in 22 de saptamani si la inceput cand am facut analizele, titrul la Listeria a iesit la fel dar nu mi-am fcaut nici o problema si nici doctorita pt ca aveam experienta d ela primul copil.

Claudia

Claudia, Matei (15.12.2003) si bb din burtica +20 saptamani

titru 1/160 poate insemna ca ai avut boala, nu ca esti acum purtatoare. Trebuie repetata analiza si daca nu creste nu e nici un motiv de ingrijorare.

Bafta!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...