carmenp Publicat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 5, 2005 Ca Ilinca nu maninca decit cu pacaleli, toata lumea stie, ceea ce nu se stie e ca am succes la a-i da papa atunci cind o fac pe muzica si nu pe orice melodie am succes, ci pe citeva dintre ele. So: 1. traistariu, cit de frumoasa esti - [cool] succes garantat, maninca pe nerasuflate aproape un biberon; 2. bere gratis, ... - [8D]aproape acelasi efect; 3. amix, doar o poveste - o distreaza copios, ride mai tot timpul; 4. proconsul, altceva 5. impact, bebi - pacat ca o dau astia prea rar, merge[olala] 6. pavel stratan, m-am nascut de ziua mea - in coborire [flo]Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionutid="green"> tzucureii mei Toti pentru unul!...Iata-ma-s !id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 Al nostru papa numai la reclamele de la TV e foarte atent la toate reclamele. Sanatate! Otilia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candy24 Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Al meu e foarte mofturos,il pacalim ca vine doctorul cu injectia ,ca nu mai iesim afara ...etc.Mananca mai binisor cand suntem toti la masa.Asta il incanta ,ai place sa-i i-a pe toti de mana sa vina la masa.Mananca mai cu pofta cand suntem toata familia la masa,singurel nu ai prea place. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 quote:Originally posted by otis41Al nostru papa numai la reclamele de la TV e foarte atent la toate reclamele.Sanatate! Otiliaid="quote">id="quote">bebelina e mancacioasa de fel si nu avem pb...dar la reclame poti sa-i dai cel mai amar medicament ca-l inghite pe nerasuflate si fara comentarii...[:D]Anca si Alexandra (10 nov.2003)http://community.webshots.com/user/alexandra_ioanahttp://www.magnetoterapie.roMotoRRock editia a II-a in Ploiesti:http://www.silverpistons.ro/mr2.html Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger alb Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Fetelor baiatul meu de 8/2sapt. din ce in ce nu mai mananca mai nimic. Doar laptele meu ,paine care ii place la nebunie ,biscuiti si suc. Am incercat toate caile nu se poate chiar cand ii dau vitaminele sotul il tine iar eu cu pompita. De cate ori am incercat singura nu se poate se zbate ,misca capusorul il murdaresc pe fata, gat si hainute si mai rau pot sal ranesc in cerul guri. Inainte era mai mic mai statea dar acum mai marisor fara sot nu pot. si am fost la doc....mereu imi spune nu este nimic . Astept si eu ziua cand va dori sa manance dar eu tot incerc in fiecare zi.id="blue"> Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mina Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Salut! Carmen, stai bine daca papa pe muzica altora... Matei papa numai daca-i canta ma-sa, adica subsemnata, un antitalent declarat... eram asa afoana ca profu de muzica ma punea sa recit notele, nu sa le cant... Deci, topu'lu'Matei in clipa asta arata asa: 1. "treceau batalioane romane carpatii" 2. "un japonez manca orez pe o bomba americana" - iar orezu devine "fructe cu orez", "carne cu orez" dupa caz 3. cantecu ala cu solfegiu care incepe cu "do e o doamna mititica" Va pup Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 http://community.webshots.com/user/vizigotu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudelu Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Topu lui Raul 1. Numai iubirea - Pepe 2. Numai iubirea - Pepe 3. Numai iubirea - Pepe 4. Babe - Impact 5. Babe - Impact 6. Babe - Impact Si cam atat id="navy">id="Comic Sans MS"> Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy"> Martieid="teal"> Aprilieid="navy"> 2004id="orange">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candy24 Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Stati bine fetelor as vrea si eu sa se rezolve cu cateva melodiii!!!!!!!!!! cu dedicatie pt bebeii vostrii.[flo][flo] http://community.webshots.com/user/candy24ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herra Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 noi nu cantam la masa; doar numaram lingurite, in nestire - cum numara altii oi... in schimb cantam foarte des in timpul zilei, cand devine smiorcait fara nici un motiv aparent. So - are si el un top: 1. cantecul notelor (la noi incepe cu "Do - dovleacul e rotund..."); 2. cantecul cu elefantii ("un elefant se legana...")' 3. o adaptare proprie: "Are mama un baiat cat un ghemotoc...." oricum - foarte util topic-ul; sa-mi mai imbogatesc si eu repertoriul!id="Comic Sans MS">id="green"> Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...id="Comic Sans MS">id="limegreen"> [loveyou] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidiadanaila Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Pai si noi avem melodii preferate [ bineinteles reclame si teleshoping], astfel : Voltaj -povestea oricui, apoi babe- Impact, urmeaza Florin Chilian- termopane, Asler si M&M- in culori dar si Veta- Stefan Banica Jr.Succes garantat, papam tot cu un calup de publicitate, si eventual o melodie preferata. lidia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.