Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

papilomavirus(HPV)

Recommended Posts

Acum 2 luni am aflat ca am fost infectata cu HPV.Am fost la doctor si dupa ce am facut cauterizare mi s-a spus sa ma pudrez cu Baneocin.Doctorul ginecolog mi-a spus ca as avea si o infectie pe col si mi-a prescris Zanocin OD cate 15 pastile repetate in luna aceea si la urmaroarea menstruatie.Mi-a mai dat sa fac si o analiza de Chlamidia din sange, la care entionez ca rezultatele au iesit negative.Am mai fost la un control intre timp pt ca leziunile nu s-au vindecat.Atunci, la cel de-al doilea control doctorul mi-a dat pe condiloame cu acid trichloracetic din cate am inteles eu,s-au mai vindecat dar tot continua sa apara. Ca sa se vindece mi s-a spus sa ma ung cu un unguent Bpantene. Din cate am citit eu, am inteles ca ar trebui sa fac un test Pap si o colposcopie.Inca nu le-am facut pt ca mi s-a spus ca trebuie sa mai astept sa termin tratamentul cu Zanocin pt infectia dupa col.Sunt disperata pentru ca in continuu imi apar noi condiloame, chiar daca unele se vindeca. Pe internet am citit intr-un forum ca cineva a facut tratament cu CONDYLINNE, eu nu stiu ce sa fac, mie doctorul nu mi-a prescris asa ceva.Credeti ca ar fi bine sa-mi dau cu solutie de condylinne? Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, sunt disperata...ce ar trebui sa mai fac?pe 10 mai am programare la ginecolog dar simt ca pana atunci nu mai am rabdare- atunci termin tratamentul cu Zanocin...nu vreau sa treaca prea mult timp si sa fie prea tarziu...Multumesc mult de tot si va rog sa-mi dati un sfat
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Carmen, in primul rand nu te stresa, ca nu ajuta deloc.

In al doilea rand, incearca sa iti imbunatatesti intre timp si sistemul imunitar (HPV apare pe fondul unui sistem imunitar slabit). De HPV nu scapi, ci doar trebuie sa indepartezi forma activa, adica papiloamele, iar cand ele dispar, virusul intra in perioada latenta. Si va trebui sa ai mai mare grija cu sistemul imunitar de acum incolo...

In al treilea rand, ,edicamentul cel mai uzitat e podofolina (ti-o aplici singura, dar asta depinde de localizarea condiloamelor si de cat de multe ai; daca sunt multe si/sau in interiorul vaginului sau pe col trebuie sa iti aplice tratamentul medicul ginecolog). Daaaar, am auzit cazuri in care podofilina nu a dat rezultatele scontate nici dupa 1 luna de tratament zilnic. De aceea, eu ti-as sugera sa mergi la medic si sa intrebi de Condyline - contie substanta activa podofilotoxina, dar e mai pur si are un efect mai rapid.

Aici se discuta despre HPV: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48200

Iti urez numai bine si multa sanatate. Adi [pup]

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...