Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

am nevoie de o freza de ocazie!

Recommended Posts

Fetelor ajutati-ma cu ceva idei de coafuri.

In 21 mai merg la nunta sorei mele si tre' sa fiu fromoasa.

Am parul de lungime medie; ultima data cand m-am tuns l-am indreptat si cocoana de la coafor m-a tuns groaznic, adica asimetric; intr-o parte e mai scurt si in alta mai lung (fiind tuns in scari).

As vrea sa-l intind din nou, ca daca-l las in starea lui naturela ondulata arata destul de asimetric (la modul neplacut). Ma gandeam sa-l prind la spate in neshte shuvitze haioase, da' nu prea am idei.As pune si o poza de-a mea da' nu shtiu cum. Ajutati o amarata!...

Nu stiu daca m-ati inteles ce-am vrut sa spun: cum arat si cum as vrea sa arat, da' voi sunteti fete destepte.[floare3][floare3][floare3]

Gogutza [hippi]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
De ce nu te uiti in reviste sa vezi ce coafura ti-ar placea si dupa aceea te poti duce la coafor cu ideea .Eu asa am facut la nunta.Sau cere parerea unui stilist.El iti poate spune ce te avantajeaza ,dupa forma fetei ,marimea parului.Casa de piatra sorei !!!!!!!!!!

Draga goguta,[disco]

Eu m-am tuns de cateva zile si ma bucur ca ma prinde bine si il pot aranja repede pentru orice ocazie.

Eu zic ca depinde si in ce te imbraci ca sa iti dau un sfat la cum sa te aranjezi la par.

[8D]Pune o poza ca sa imi dau cu parerea ce coafura te-ar prinde bine si poate imi spui si in ce te imbraci [il][il]

p.s

Eu am avaut parul aproape pana la mijloc si l-am tuns pana la umeri si dintotdeauna mi-a placut parul lung dar de data asta a meritat schimbarea.

[ilp]Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.id="blue">[ilp]

A fost odata...[mamica]Fat-Frumos din LACRIMA[copil]

[foto]Gata pozele ...a durat ceva ca a trebuit sa si developez [:D][foto]

(era maimutica mea treaza si nu mi-a dat voie sa fac poze statea numai in picioarele mele si nu ma puteam trage in blitz[foto])

[detectiv]Intra pe fat-frumos din lacrima si pe pagina 2 ai albumul cu noua frizurica[;)]...si sa nu razi de mine [dual] ca sa sti m-am tras in poze special pentru tine[^]vezi sa nu intram la banuieli si ma cert cumva cu hosenu[:I]

[ilp]Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.id="blue">[ilp]

A fost odata...[mamica]Fat-Frumos din LACRIMA[copil]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...