Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

1% din impozitul pe venit global!

Recommended Posts

Parintele Nicolae Tanase (Valea Plopului) a facut un material in care explica cum se poate re-directiona 1% din impozitul pe venit global pe care-l platim la stat catre o asociatie non-profit, in cazul nostru catre ProVita. Nu e nimic de plata in plus, doar ca in loc sa ia statul tot impozitul, da o farima si la copiii amariti.

Vi-l pot trimite si voua, pentru cazul in care nu ati completat si trimis inca declaratia de venit global.

Am intrebat la Administratia financiara cum se poate face aceasta re-directionare in cazul persoanelor care nu au avut alte surse de venituri in 2004 si mi s-a spus ca acestea trebuie sa completeze si ele formularul 200 (declaratia de venit global) in doua exemplare si sa marcheze la punctul H 2 numele, codul fiscal si contul Provitei, apoi sa le depuna la Administratia financiara din sectorul de care tin, impreuna cu o copie dupa fisa fiscala 1 (FF1). Eu sper sa se poata trimite si prin posta, dar am sa intreb cind depun declaratia mea.

Daca doriti sa ne ajutati va pot trimite formularul 200 care trebuie completat ca si materialul parintelui continind datele Provitei

Macar ca il dati mai departe colegilor care ar putea fi interesati. Doar ca declaratia trebuie depusa pina la 15 mai.

Multumesc

B.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...