norris Publicat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 6, 2005 buna, sa vorbim despre cellu M6 vad ca nu se stie mai nimic despre acest aparat.nici eu nu stiu mai nimic, decat ca e un aparat pt tratat celulita, un aparat destul de bun se pare. ce ma intereseaza pe mine, ar fi cum functioneaza, ce rezultate are, in cat timp se vad rezultatelel, pe la ce cabinete se gaseste in constanta daca se poate...de fapt daca se gaseste pe aici... si daca sunt fete care l-au folosit,totusi.. cam asta as vrea sa stiu norris Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyssy Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] A trebuit sa dau un search pe google ca sa-mi dau seama ce este [aerob] Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorela hoff Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 ce e? V "Binecuvantati copii si animalele" Suzi,catelus de catifea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 http://www.springdale.co.nz/treatments/treats_ender_cellu.html informati in engleza, nu am timp de tradus acuma ... norrisid="red"> si ce anume te-ar interesa? Despre ce vrei sa vb ... de ce nu vi cu mai multe date? O zi buna si multa sanatateid="purple"> Gabbriela [flo] & Julianid="blue"> [bibe]id="purple"> 0 - 2 years 2 - 3 years Opere de arte Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura Takacs Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Bag de sama ca e vorba de o "chestie" pt celulita (si alte folosinte). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zisaCami Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 L-am folosit, am facut 10 sedinte in combinatie cu drenaj limfatic, este absolut extraordinar! Cu dieta, cu cele 10 sedinte efectuate am reusit sa dau jos 5 kg si 7 cm in talie pe perioada tratamentului ... intre timp am continuat doar cu dieta si creme anticelulitice de la L'Oreal si am reusit sa mai dau jos inca 4 kg ( 9 kg in total de la inc. trat. ) si inca 3 cm in talie ( adica 10 cm in total ), la picioare si maini ceva mai putin. Rezultatele s-au vazut in 3 saptamani ( 3 sedinte, respectiv 4 pe saptamana ... se pot face si mai rar, eu insa am vrut rezultate rapide ). Aproape ca nu mai am celulita! Concluzia este ca sunt f. multumita, desi cele 10 sedinte m-au costat o avere ... dar a meritat toti banii! In Bucuresti stiu sigur ca exista, in Constanta nu stiu nimic. Cami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Norris, In constanta NU exista aparatul.E in Buvuresti la Miko Beauty cente si e FABULOS(am auzit).La noi in Cta mai rar............. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cybip Postat Mai 8, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2005 zisaCami, te rog mult, ai putea sa-mi spui niste preturi?pe PM sau aici, unde crezi ca e mai bine... merci frumos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iselin Postat Mai 8, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2005 [bis]Cami, te rog, si eu vreau sa stiu detalii. La care din cabinete ai facut in Bucuresti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zisaCami Postat Mai 8, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2005 Eu am facut la Miko Palace fiindca e mai aproape de casa, dar e si cel mai scump, celelalte centre Miko avand preturi un pic mai mici si am inteles ca sunt un pic mai flexibli ( am aflat dupa ce incepusem ). Aici nu mi-au facut nici o reducere si m-au costat aproximativ 600 de euro in total ( drenaj + Cellu - 10 sedinte ). Am auzit si de un aparat STARVAC de la Silhouette - nu stiu daca e acelasi lucru - care se pare ca este mai ieftin. Cami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.