gandacelu Publicat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 6, 2005 stie cineva un solvent cu care pot sa scot mazgalelala de pix de pe o papusa superscumpa? ps: [alcool] pps: ile sa traiasca! mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) ajutati-l pe mihaita!id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arboria Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 la noi a mers cu Cif, atunci, imediat Juliaid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexi Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 pasta de dinti, acetona, fixativ de par si multa bafta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana-oana Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 nu stiu daca merge si la papusa, dar pasta de pix se mai ia cu spirt. O. [flo] Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost. Nicolae IORGA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardit Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 daca nu iese cu spirt, renunta sa mai incerci cu altceva! oricum acetona dizolva unele tipuri de plastic sau cauciuc [biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarmanus Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 , era sa zic "vez', Gandacelule, ca ai incurcat limbajul semnelor cu degetul orientat in jos" si p-orma am cetit la sobekt si am vazut ca nu e de bine ce au facut manutele dibace. Si io am pictat cu pix si la mine n-a iesit cu nimica. pisici, flori si jucarele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.