livia Publicat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 6, 2005 Am tot vazut la TV reclame cu un aparat mic(ca un aspirator de mana) care scoate abur si care curata o gramada de lucruri:gen covoare,canapele,locuri inaccesibile de la baie si bucatarie... Are cineva? Este bun saaaau e doar reclama??? Puuup! livia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanya Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Da, am eu si l-am folosit la curatenia de pasti la curatarea grasimii de pe faianta din bucatarie... nu se curata instantaneu, te rupe la mana ca e greu, si consuma si curent dar mi-a inmuiat grasimea si n-am mai fost nevoita sa frec.... am mai incercat gresia sa o curat, dar tot mai buna e o perie. Aaa la cuptor mi-a placut, mi l-a facut pe dinauntru ca nou. Eu la altceva nu am gasit la ce sa-l folosesc. [dual] Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce Tanya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livia Postat Mai 8, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 8, 2005 Pe mine m-ar fi interesat cum functioneaza la curatat textile(gen covor,canapea,scaune tapitate...).Aici unde stau am mocheta in toata casa si as fi vrut sa o spal cu aburii astia "minune"!!!Am incercat cu aspiratorul cu apa dar m-a dezamagit...arunca cu o spuma apoi o aspira dar petele tot ramaneau...Ma gandeam sa spal cu peria si detergent sa aspir cu astratorul apa si sa las o zi intreaga usile deschise sa se usuce pe jos...Credeti ca va merge asa ? puuup! livia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
louisea Postat Mai 8, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2005 livia- daca te intereseaza numai pt pete, exista Vanish pt covoare, mochete etc. id="Comic Sans MS"> ------------------------ Bandit[pis]in actiuneid="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinutza26 Postat Mai 8, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2005 quote:Originally posted by TanyaDa, am eu si l-am folosit la curatenia de pasti la curatarea grasimii de pe faianta din bucatarie... nu se curata instantaneu, te rupe la mana ca e greu, si consuma si curent dar mi-a inmuiat grasimea si n-am mai fost nevoita sa frec.... am mai incercat gresia sa o curat, dar tot mai buna e o perie. Aaa la cuptor mi-a placut, mi l-a facut pe dinauntru ca nou. Eu la altceva nu am gasit la ce sa-l folosesc. [dual]id="quote">id="quote">ce bine ca mi-ati zisca si eu voiam sa-mi cumpar! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livia Postat Mai 9, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 Stiuuuu de solutiile pt.spalat daaaaaar eu am 80 mp de "lustruit"[:D]si m-am gandit ca aburii poate ar fi de ajutor ca doar asa se "lauda" reclama!!! puuus! livia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livia Postat Mai 11, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 Nu a curatat nimeni cu acest aparat covorul? livia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanya Postat Mai 17, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2005 hai ca incerc eu intr-una din zilele astea o bucatica din covor sa vad ce se intampla... desi nu prea cred fara nici un detergent nimic sa se faca misto.. si-apoi ma-nteb cum usuc ca aburul e apa pana la urma nu? te pup Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce Tanya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livia Postat Mai 17, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 17, 2005 te rog incercaaaaa si sa-mi spui cum a fost!!! puuup! livia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Mai 17, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2005 Livia,la Obi poti sa inchiriezi un aparat de curatat covoare.Au ei si o solutie speciala. Se fac covoarele ca noi! Avem si noi o Dampfente si nu ne prea ajuta.La covor nu am incercat. Vanish de covoare nu e bun. Mama de [copil]Lara Celine id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.