Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Stiti ceva de micul aparat cu aburi?

Recommended Posts

Am tot vazut la TV reclame cu un aparat mic(ca un aspirator de mana) care scoate abur si care curata o gramada de lucruri:gen covoare,canapele,locuri inaccesibile de la baie si bucatarie...

Are cineva? Este bun saaaau e doar reclama???

Puuup!

livia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da, am eu si l-am folosit la curatenia de pasti la curatarea grasimii de pe faianta din bucatarie... nu se curata instantaneu, te rupe la mana ca e greu, si consuma si curent dar mi-a inmuiat grasimea si n-am mai fost nevoita sa frec.... am mai incercat gresia sa o curat, dar tot mai buna e o perie. Aaa la cuptor mi-a placut, mi l-a facut pe dinauntru ca nou. Eu la altceva nu am gasit la ce sa-l folosesc. [dual]

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Pe mine m-ar fi interesat cum functioneaza la curatat textile(gen covor,canapea,scaune tapitate...).Aici unde stau am mocheta in toata casa si as fi vrut sa o spal cu aburii astia "minune"!!!Am incercat cu aspiratorul cu apa dar m-a dezamagit...arunca cu o spuma apoi o aspira dar petele tot ramaneau...Ma gandeam sa spal cu peria si detergent sa aspir cu astratorul apa si sa las o zi intreaga usile deschise sa se usuce pe jos...Credeti ca va merge asa ?

puuup!

livia

quote:Originally posted by Tanya

Da, am eu si l-am folosit la curatenia de pasti la curatarea grasimii de pe faianta din bucatarie... nu se curata instantaneu, te rupe la mana ca e greu, si consuma si curent dar mi-a inmuiat grasimea si n-am mai fost nevoita sa frec.... am mai incercat gresia sa o curat, dar tot mai buna e o perie. Aaa la cuptor mi-a placut, mi l-a facut pe dinauntru ca nou. Eu la altceva nu am gasit la ce sa-l folosesc. [dual]

id="quote">id="quote">ce bine ca mi-ati zisca si eu voiam sa-mi cumpar![bis]

hai ca incerc eu intr-una din zilele astea o bucatica din covor sa vad ce se intampla... desi nu prea cred fara nici un detergent nimic sa se faca misto.. si-apoi ma-nteb cum usuc ca aburul e apa pana la urma nu? te pup

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Livia,la Obi poti sa inchiriezi un aparat de curatat covoare.Au ei si o solutie speciala. Se fac covoarele ca noi! Avem si noi o Dampfente si nu ne prea ajuta.La covor nu am incercat. Vanish de covoare nu e bun.

Mama de [copil]Lara Celine id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...