mamica dulce Publicat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2005 oameni buni sunt disperata.Sunt mancarea preferata a copilului meu. Nu numai ca mananca cu placere cand ii dau ,dar si cere!!Si nu ca cere,dar zilnic merge de cateva ori la frigider,il deschide,scoate cutia cu oua,imi pune doua bucati in mana,arata tigaia si aragazul si zice OU!OUTZ!EI!!BITTE!! Indiferent ce ii refuz lui fi-meu,la mancare sunt disperata sa ii spun NU,mai ales ca avem ceva probleme cu masa si ca se vede ca ii e pofta,ca vrea ochiuri sau omleta. Si mananca excelent,cu multa branza de vaci(singura ocazie cand pune gura pe branza)cu o rosie mare,eventaul un cremvurst fiert/gratar. Eu incerc sa ii dau la 3 zile,hai la doua,dar el ma roaga zilnic,si dimineata si seara si nu uita,oricat ii distrag eu atentia,efectiv ii e pofta. El mananca oua si in alte combinatii(ex clatite)si sincer m-am saturat de plansete de 3 ori pe zi ca vrea oua.Nici dupa ciocolata nu plange asa. in seara asta (exasperata)ma gandeam sa.i dau cat cere pana se satura,poate ii trece dupa cateva zile,dar apoi fie se scarbeste si raman fara singura masa sigura (credeti-ma!!),fie pateste cine stie ce. Ce se poate pati de la oua??ca eu am ceva idei cu hepatita,dar nu stiu nimic sigur. stiu doar un "proverb" cum ca ouale sunt -dimineata medicament -la amiaza aliment -seara otrava pe principiul asta i-am dat tot timpul oua doar dimineata si cam la 3 zile (ca mananca doua galbenusuri si un albus odata) sau ,cedand insistentelor s-a intamplat sa-i dau si doua zile la rand,cate unul. zau nu stiu ce sa mai fac acum,ca mor cand il aud plangand de pofta si cum ma roaga. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candy24 Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Incearca sa-i faci oua ochiuri dar in apa .Vezi daca ai plac.Mai intreaba si medicul.Stiu ca ti se rupe sufletul sa-l vezi ca vrea ceva si nu-i poti da.El are voie cam 3 oua pe saptamana,baietelul meu are cam aceeasi varsta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
light Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Al meu copil e la fel. Dar io am patit-o pe propria piele ca si mie imi plac si am mancat multe oua pe perioade f, lungi si mi-au gasit si colesterolul mare si transaminazele. Asa ca am rarit-o iar copilului ii dau ori unul intr-o zi, a doua zi nu, apoi iar o zi da, si mai fac si exceptii dandu-i 2-3 zile la rand dar nu mai mult de unul pe zi asa am citit eu undeva. Deci incearca unul pe zi, mai faci o pauza de 2 zile dupa cateva zile (2-3) apoi iar ii mai dai o zi da, una nu dar nu mai mult de un singur ou zilnic. mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii Desenele lui Liviu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Mai 7, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 multumesc..vad ca nu suntem singuri..citisem pe forum mai demult ca sunt copii "detectori de oua",..in sensul ca refuzau sa consume orice CU oua. candy,i-am facut si ochiuri in apa,le mananca cu aceeasi pofta. Mi-a spus prietena mea ca as putea sa-i fac omleta din jumate de ou,cu branza,smantana..o sa incerc si asa ,si cum spune lucia mirela. Si mie imi plac teribil ouale,ca tot veni vorba:) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.