ana maria Publicat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2005 Voi cum ati procedat cand copilasii au inceput sa bage in gurita jucarioarele? Eu ma gandesc sa le sterilizez pe cele d eplatiuc oin solutia de sterilizat la rece. dar ce fac cu cele de carpa, care de fapt sunt cele mai bune ca fiind usoare isi da cu ele in cap fara urmari[:)] Pupici Ana Maria si bebe Victor Stefan [bibe](15 12 2004) Succes si s-auzim numai de bine!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candy24 Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Cand el baga in gurita i le sterilizam .Cu cele de plus ,carpa nu prea s-a jucat .Faza cu bagatul in gurita e de domeniul trecutului la noi.Copilul trebuie sa-si faca si anticorpi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gargarita Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 eu nu am sterilizat jucariile decat la inceput si apoi mi s-a parut inutil pentru ca oricum luau foarte repede contact cu aerul, cadeau pe jos in camera, sau prin patut... M-am gandit ca isi formeaza anticorpi. Intotdeauna, insa am avut grija sa fie foarte curate. marculescu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 eu nu i-am sterilizat nimic,nici biberoanele macar (astea numai prin fierbere si doar cateva luni). A fost tot timpul curat in camera la bebe si cand se murdareau jucariile sau miroseau a lapte le bagam in masina de spalat odata cu hainele lui. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
for2nity Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 sotul meu pe cele de plus le "dezinfecteaza" cu spirt alb. A fost de ajuns sa-mi spuna o singura data "lumea scuipa pe jos,e plin de microbi, apoi calcam noi si ducem acasa la puiul nostru" brrr, stiam toate astea dar nu realizasem pana atunci grozavia.Bineinteles ca n-avem treaba cu jucariile din patut sau spatiul ei de joaca, e curat in limitele posibile,( nu e steril, dar e curat).In schimb, jucariile care ii cad prin casa pe covor (afara nu se mai pune in discutie, e clar) tati le trece pe la dezinsectie. trebuie sa-si formeze anticorpi, dar...totusi...daca pe covorul din camera ai calcat tu in graba incaltata...afara ai calcat cu acelasi pantof pe o portiune unde inainte scuipase cineva...brrr.Scuzati repetitia, dar am vrut sa ma fac inteleasa. eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
light Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Nici eu nu am sterilizat jucarii, iar biberoane doar in primele luni. Oricum poti avea surpirza sa il gasesti lingand papuci sau ceva de genul asta intr-o fractiune de secunda cand ai fost sa zicem la wc. mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii Desenele lui Liviu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herra Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 eu din cand in cand le bag pe alea care se pot baga in solutia facuta cu lichidul de la Chicco. pentru alea de plus inca nu am gasit nici o metoda. dar unii microbi nu supravietuiesc mult pe suprafete, nu? 30 de minute parca citisem undeva...id="Comic Sans MS">id="green"> Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...id="Comic Sans MS">id="limegreen"> [loveyou] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdynaB Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Nici eu nu i-am sterilizat nici o jucarie niciodata,am spalat-o bine cu apa calda.Biberoanele da,alea si acum le mai sterilizez,cind nu uit. Adyna si Selina bambina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_a Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Nu am sterilizat niciodata jucariile.Pe cele de plastic le mai spal cu solutia cu care spal vasele de obicei, iar cele de plus le bag la masina de spalat impreuna cu hainitzele lui.Inca nu am avut probleme, desi chestiia asta o fac cam o data la 3 zile cu cele de plastic (depinde de fiecare jucarie, cum o foloseste)si cele de plus o data pe saptamana sau mai rar...nu prea se joaca cu ele. [foto]Maria Sa Stefan Speculant mic[copil] ( 19.08.2004) - POZICIid="green">id="size2">id="Arial"> [flo]flori din gradina meaid="red"> "Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgaby Postat Mai 8, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2005 jucariile nu i le-am sterilizat niciodata. parerea mea e ca nu trebuie sa creasca intr-un glob de sticla. pe cele de plastic i le stergeam cu servetele umede, dupa joaca la nisip ne spalam pe manute...dar atat! si nu am avut probleme majore cu el! parerea mea e ca ...cu cat incerci sa-i feresti mai mult, cu atat e mai rau ca nu isi formeaza anticorpi si cand intra in contact cu ceilalti copii..poate fi mai rau. pupici cgaby http://community.webshots.com/user/cgaby100 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.