mami nov-dec 04 Publicat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2005 Haideti la capitol nou![cheers]Bebelusi de nov-dec 43[flo] Mamiciid="size2">IrinaAid="red"> ______________20 oct_____N_____Ioana Maria__________3.580 g-54 cm_____pozeCamys2000id="red"> ________ 21 oct_____N_____Catalina Nicole_______ 2.800 g-48 cm_____pozeEla2001id="red"> _ _ __ _ _ ___id="size1">22 oct_____N_____Diana Andreea_______ 3.350 g-50 cm_____pozeJasmineid="blue"> ____________26 oct_____C_____Radu________________2.600 g-50 cmEleid="red"> _________________26 oct_____C_____Ana Denisa______ ___ 2.600 g-48 cm_____pozeRoserbid="blue"> _____________29 oct_____N_____Mihnea Andrei________3.550 g-52 cm_____pozeNcristinaid="red"> ____________29 oct_____?_____Teodora Andreea_____2.200 g-45 cm_____________________________________ Alexia Maria_________1.800 g-44 cm_____poze Mossid="red"> ______________ 31 oct__ ___C_____Alexia Stefania_____ _3.000 g-50 cm_____pozeSiminnaid="red"> _____________1 nov_____C_____Maria_______________ 3.700 g-54 cm_____pozeBitsid="blue"> _________________1 nov_____C_____Kenzo_______________3.780 g-xx cm_____pozeelilenusid="red"> _____________2 nov_____?_____ Ana_________________2.750 g-47 cm_____pozeAd_riid="red">annaid="blue"> ___________3 nov_____C_____Tudor Andrei_________2.800 g-51 cm_____________________________________ Bianca Cristina_______2.700 g-50 cm_____poze Diana 2004id="blue"> __________4 nov_____C_____Andrei______________ 3.100 g-54 cm Tryid="blue"> __________________5 nov_____N_____Alex________________ 3.835 g-56 cm_____pozeMiria Cristinaid="red"> __ _ _ _ _5 nov_____?_____Maria Damiana_______3.850 g-51 cm_____pozefor2nityid="red"> _____ _ __ __ _6 nov_____C_____Alexia Cristina_ _ ____3.950 g-54 cm_____pozeAndreapid="red"> _____________7 nov_____N_____Maria Alexandra______3.350 g-47 cm_____pozeHannenid="red"> __________ ___8 nov_____N_____Isra___________ _____ 4.350 g-xx cm Laura Miuid="red"> _________ __8 nov_____N_____Ioana Bianca_________3.600 g-53 cm_____pozeHenaid="blue"> ________________8 nov_____C_____Mihnea Ioan_________3.450 g-53 cm_____pozeDaniela_Sbid="blue"> ___ ____ __8 nov_____N_____Mihai Daniel__________3.670 g-54 cm_____pozeSimonacipid="blue"> _ __ _ ____10 nov_____N_____David________________4.000 g-57 cm_____poze Vivianid="blue"> ______________12 nov_____N_____Victor_________ _____ _3.230 g-48,5 cmAuras80id="red"> ____________14 nov_____?_____Medeea Teodora______3.650 g-53 cmCassandraid="blue"> ________ _14 nov_____?_____Dragos Andrei_______ _3.960 g-53 cmEliza5id="blue"> ______________15 nov_____C_____Alexandru____________3.650 g-xx cm_____pozeAimeid="blue"> ___________ ___15 nov_____C_____Vladimir Andrei __ ____2.800 g-51 cm_____pozeLumi81id="blue"> _________ ___15 nov_____?_____Andrei Cosmin________3.100 g-49 cm_____pozeDamaid="blue"> ______________18 nov_____C_____David Andrei________ _3.270 g-50 cm_____pozeDenaid="red"> ________ ______17 nov_____C_____Katrhryn Rhianna_ _ __3.500 g-51 cm_____pozeTrinityid="red"> ___________ __19 nov_____?_____Selina Alexandra______3.500 g-xx cmDanamuntiid="blue"> _________19 nov_____C_____Eric Gabriel_____ ____ _2.990 g-48 cmDanetteid="red"> ____________23 nov_____C_____Iris Sophie_________ _ 4.300 g-54 cmGandaceluid="blue"> _______ __25 nov_____N_____Ioachim______________3.700 g-52 cm_____pozeMisticgirlid="blue"> __ _ _ __ _ _25 nov_____C_____Nicholas Alexandru____3.150 g-48 cmMicheid="blue"> ______________26 nov_____N_____Darius________________3.300 g-49 cm_____pozeDescultzaid="blue"> __ ______ _26 nov_____?_____Andrei__ _ _ __ ___ ____2.900 g-xx cmIonela Roxanaid="red"> _ _ __27 nov_____N_____Emily_________________2.956 g-50 cm_____pozePaxelaid="blue"> _ _ __ __ _ _ _27 nov_____N_____Silviu Ionut___ __ __ _ _3.500 g-51,5 cm___pozeFlorypopid="blue"> ______ __ __27 nov_____?_____Andrei______________ __3.500 g-53 cmOnitzaid="blue"> _____________28 nov_____C_____Paul Constantin______ _3.600 g-49,5 cm___poze Madachanid="blue"> ________ _29 nov_____?_ __ _Edward Florin____ ____ _3.150 g-51 cm_____pozeFulguletzid="blue"> ____________1 dec_____C_____David Andreas_________3.150 g-52 cm_____pozeMadalinaPid="red"> ___________1 dec_____C_____Edis_______________ ___3.000 g-50 cmLuminita Bid="blue"> _______ ___2 dec_____N_____Tudor Andrei_______ ___3.500 g-51 cm_____poze Karmen24id="red"> ___________3 dec_____?_____Maria Bianca___________3.950 g-54 cmMona Bid="blue"> _________ ____5 dec_____N_____Vlad Andrei____________3.380 g-51 cmFelisid="blue"> _______ __ ______6 dec_____N_____Mihai Cristian__________3.800 g-50 cm_____pozeF.anomisid="red"> ____________6 dec_____?_____Olivia Maria____________3.150 g-51 cmRaluca.gabrielaid="red"> ______7 dec_____N_____Maria Alexandra________2.500 g-xx cm_____pozeOlga_Stanid="red"> ___________7 dec_____N_____Iosefina Maria________ _3.700 g-xx cmOnutid="blue"> ________________8 dec_____C_____Rares Mihai____________x.xxx g-xx cmbumbacelid="blue"> ________ ___9 dec_____C_____Tudor Mihai____________4.200 g-53 cm_____pozeAnne-Maryid="blue"> ______ ____9 dec_____N_____Teodor Alexandru_____ _3.300 g-51 cm_____pozeMikimiid="blue"> ______ ____ __12 dec_____N_____Alexander______________3.600 g-52 cm_ _ _ pozeMonica-Elizabetid="red"> _____16 dec_____C_____Ruxandra Maria_____ ___3.500 g-50 cm_____pozeElean75id="red"> ____________17 dec __ __?_____Maria__________ _____ __x.xxx g-xx cm_____pozeOtiliaVid="red"> ______ ___ ___18 dec_____C_____Ana-Maria______________3.800 g-51 cm_____pozeCecilia Cid="red"> ______ __ __22 dec_____?_____Alexia__________________3.099 g-49 cm_____pozeCarmenid="red"> ____________22 dec_____C_____Daria Nicole___________ _3.360 g-50 cmIoana duid="red"> ______ ____22 dec_____C_____Bianca Alexndra_________x.xxx g-xx cm___ _pozeViovioid="red"> ____ _________22 dec_____?_____Cristiana Bianca_________3.000 g-49 cm_____pozeMamaluidavidid="blue"> ___ _ _24 dec_____?_____David________________ __3.270 g-50,6 cm___pozeBobitaid="red"> ________ ______1 ian_____N_____Amina Ioana____________3.700 g-54 cmid="size1"> papa ptr copii nostriid="navy">:Roserbid="blue"> – Mihneaid="blue"> 5 luni si 3 saptamani – 2 mese Lapte Humana + 1 masa fructe cu branza vaci+ 1 masa piure legume cu carne+1 masa cereale cu lapte, 9000g , 73 cm la 6 luniBumbacelid="blue"> – Tudor Mihai id="blue">5 luni – naturalSiminnaid="red"> – Mariaid="red"> 5 luni, 3 saptamini - natural + suc mar/morcoviTryid="blue"> - Alexid="blue"> 5 luni si 3 sapt. - natural + cereale + suc de mar, morcov, bananaAimeid="blue"> – Vladimirid="blue"> 5luni 3 sapt – natural + suc/piure fructe + cereale + supa de legume cu carnitzaPaxelaid="blue"> – Silviu Ionut id="blue">5 luni si 1 saptamana – Bebelac+ piureu fructe+ piureu legume+ cereale+branzica calcica+carnita pui si vitaDiana 2004 id="blue">– Andreiid="blue"> 4 luni jumatate – natural +suculetCamys 2000 id="red">– Catalina Nicole id="red">6 luni – mar+biscuite, banana,branzica, pireu legume + piept pui,cereale, lapte Milumil 2Andreapid="red"> – Mariaid="red"> 5 luni jumatate – natural + piure fructe,supa legume,cerealeEleid="red"> – Denisa id="red">6 luni – natural+diversificare (fructe,legume,cereale, carnita)Monica-elizabetid="red">– Ruxandra-Maria id="red">3 luni si 3 zile – mixtDanamuntiid="blue"> – Eric Gabriel id="blue">5 luni jumate;8,460 kg – cereale,lapte Hero 2,carnita cu legume,pireu de fructe cu biscuiti MilupaMamaluidavidid="blue"> – David id="blue">3 luni – mixtDaniela_sb id="blue">– Danutzid="blue"> 6 luni - natural, pireu de mere cu cereale si cereale cu orez, porumb si tapiocaLuminitaBid="blue"> - Tudor Andrei id="blue">4 luni si 3 saptamani - diversificareCassandraid="blue"> - Dragosid="blue"> 4 luni si o sapt - mixt + suculetElilenusid="red"> - Ana id="red">6 luni - diversificat si natural Felisid="blue"> - Mihaita id="blue">5 luni - natural +Milumil2+1 cupa cereale/ biberon+ suc morcovBitsid="blue"> - Kenzoid="blue"> 5 luni - natural si diversificareMikimiid="blue"> - Alexid="blue"> 4 luni si 3 sapt - naturalIonela Roxana id="red">- Emilyid="red"> - naturalEla2001id="red"> - Diana id="red">5 luni - natural si diversificare Miria Cristinaid="red">- Maria Damianaid="red"> 5 luni - diversificareOnitzaid="blue"> - Paulid="blue"> 4 luni & 3 sapt.- pireu fructe, legume, cereale, lapte MILUMILSimonacipid="red">- Davidid="blue"> 5 luni & 3 sapt - mixt, piure de fructe, supita, cereale cu fructe, lapte NAN 1Ad_riannaid="blue"> - Tudor Andreiid="blue">&Bianca Cristinaid="red"> 5 luni & 3 saptamani - lapte NAN, pireu+supa, pireu fructe+suc+br.vaci, cerealeFlorypopid="blue"> - Andreiid="blue"> 5 luni & 2 sapt.-pireu fructe, legume, cereale, lapte MILUMIL simplu si cu biscuiti, carnita de pui fiarta, branzica dulce de vaciOtiliaV id="red">- Ana Mariaid="red"> 4 luni 3 saptamani - natural + mar, morcovIoana_duid="red"> - Biancaid="red"> 4 luni - lapte HUMANA1 + cereale, suc + pulpa de fructe, supa legumeJasmine - Radu id="blue">6 luni - lapte Humana2,fructe,piure de legume,cerealeViovioid="red"> - Cristiana Biancaid="red"> 4 luni - natural + suculet + cerealeMadalinaPid="red"> - Edisid="red"> 5 luni & 1 saptamana - natural, suculet de mar si morcov id="size1">adrese e-mailid="black">mami_de_bianca@yahoo.com - viovioid="red">onytza81@yahoo.com _ onitzaid="blue">simona1710@mail.com f.anomisid="red">florypop@yahoo.com. -florypopid="blue">mirelai2001@yahoo.com. Ela2001adelina_e2001@yahoo.com Eleid="red">artemixi@yahoo.com henaid="blue">toroarma@yahoo.co.jp ionela roxanaid="red">munteanu_iuliana1979@yahoo.es danamuntiid="blue">cecilia@advancode.com Cecilia Ccamys_2000@yahoo.com camys_2000elenapangica@yahoo.com elilenus id="red">stanescualexa@gmail.com paxelaid="blue">cornelfelis@yahoo.com felisid="blue">adriana_axa_cluj@yahoo.com ad_riid="red">annaid="blue">andreap124@yahoo.com ; oana_andreap@hotmail.com andreapid="red">ioana_du@yahoo.com ioana_duid="red">silvia_simona@yahoo.com simonacipid="blue">orcsarefree@yahoo.com daniela_sbid="blue">madalina_perchiata@yahoo.com MadalinaPid="red">id="size1">otiliavermeulen@yahoo.com OtiliaVid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FELIS Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 GATA!... [biz] am deschis capitol nou, ca cel deschis de mine data trecuta s-a pierdut!...[xx(] Afara vreme nasoala si aici nu merge DC-ul...[xx(] De cateva ore ma tot chinui si abia acum am reusit sa intru!... Voi ce faceti fetelor?... Eu am bagat a 3-a masina la spalat, am spalat vase, biberoane si voiam sa vad niste ciuperci daca mai sunt bune...id="purple">id="Comic Sans MS"> Felis si [copil] Mihai-Cristian (06.12.04) Ce mai face Mihai!... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roserb Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Salutare! Mai , ce vreme infecta! Azi am bantuit toata dimineata dupa diverse cumparaturi cu Bianca dupa noi, bineinteles...Cand am ajuns acasa pe la 1 jumatate a mancat si a cazut lata de oboseala. Mihnea a stat cu soacra-mea si se pare ca a fost cumintel.Apoi ne-au lasat dupa amiaza sa ne odihnim amandoi , ca au dormit cam 3 ore, in acelasi timp! Asta da victorie. Uitati ce TRAZNAIE DE MASUTAid="blue"> le-am cumparat la copii. I-a distrat tare pe amandoi, Mihnea nu prea intelegea ce se intampla cand l-am pus acolo , dar a ras in hohote, iar Bianca sta singurica in camera ei de vreo 2 ore[:D] (asta e record mondial absolut) si deseneaza la masuta[:0], de cate ori o intrebam cate ceva ne spune sa o lasam in pace ca o deranjam de l atreaba[zz]. Sper sa o tina pasiunea pentru ea, ca ma duc sa-i pup pe aia de la Mobexpert! Felisid="red">, ma bucur ca ati gasit solutia cea mai buna pentru Mihanita, chiar vroiam sa te intreb , la el nu se recomanda diversificare?- pentru ca ma gandeam si eu ca poate ar creste mai repejor cu cereale in laptic. Roxana&Co http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danamunti Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 quote:Originally posted by FELISGATA!... [biz] am deschis capitol nou, ca cel deschis de mine data trecuta s-a pierdut!...[xx(]Afara vreme nasoala si aici nu merge DC-ul...[xx(] De cateva ore ma tot chinui si abia acum am reusit sa intru!...Voi ce faceti fetelor?...Eu am bagat a 3-a masina la spalat, am spalat vase, biberoane si voiam sa vad niste ciuperci daca mai sunt bune...id="purple">id="Comic Sans MS">Felis si [copil] Mihai-Cristian (06.12.04)Ce mai face Mihai!...id="quote">id="quote"> Si eu d-abea acum am terminat treaba.Facui curatenie,am bagat 2 masini am calcat mormanul de rufe(miine calc pt Eric) si acum vreau sa ma uit la tv daca ma lasa Eric.La mine e cald sint 27 grade aici.Am inteles ca la Bucuresti ploua.Eric Gabriel Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bumbacel Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Buna fetelor, Am aparut si noi dupa o serie intreaga de excursii pe la diferite rude. Ne chinuim sa stam in fundulet, diversificarea inca n-am inceput-o (nici macar cu suculet) si suntem curiosi sa vedem cat de mari ne-am facut. Mergem la cantarul oficial luni, cand implinim 5 luni. In rest toate bune, e cuminte foc, doarme bine noaptea, colicii au trecut definitiv (sper [alcool]). De constipatie a scapat. Am inceput sa mai iesim si noi. Sta mama cu el si noi o zbughim la un teatru sau la vr-un concert. Am luat toate parcurile la rand...cam astea sunt noutatile. Roserbitoid="red">, la cat de bine sta Mihnea in "banca" cred ca poti sa-l dai la scoala [;)] Felisid="red">, multumesc mult pentru mesaj. Ne gandim mereu la voi si ii tin pe toti din familie la curent cu starea lui Mihaita. Felicitari pentru cele cinci lunisoare implinite ieri. Va pupam, bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) Poze ajutati-l pe mihaita!...[floare3]id="Tahoma"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viovio Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Multumim tuturor celor care s-au interesat de sanatatea noastra.Se pare ca mergem spre bine.Nu-mi vine sa cred ca dupa doar doua zile se observa o imbunatatire serioasa. Tryid="red">,si eu ma gindeam ca dermatita atopica nu are cum sa se manifeste doar intr-un loc,dar sa stii ca Bianca nu are decit o portiune "uscata",pe un obrajor.Si nici vorba de bubite.Doar pielea uscata care citeodata se exfoliaza,iar uneori portiunea aceea se inroseste foarte tare.Totusi sper ca puiutul tau sa nu aiba nici o problema. Cit priveste durerile de spate de care te plingeai...nu esti singura. Uneori ma gindesc ca am imbatrinit rau daca am durerile astea cind ma trezesc dimineata...Vorba aia,de la o virsta,daca te trezesti dimineata si nu te doare nimic,inseamana ca ai murit. Andreapid="red">,pupicim pe Mariuca de ziua ei,si daca tot esti in Buc,poate ne si intilnim.Daca ne da voie vremea. Roserbid="red">,mi-a placut traznaia ta.Interesanta masuta si ma bucur ca isi dovedeste asa repede utilitatea. Fetelor,vad ca sunteti harnicute,nu gluma,lucru cu care eu nu ma pot lauda. Violeta mami de printesa Cristiana Bianca POZE CU BIANCA Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florypop Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Venim si noi cu noutatile. Cam de o saptamana Andrei zice MAMA. Ta-su zice ca mi se pare dar si bunica l-a auzit asa ca s-a omologat. A inceput de ieri sa mearga in premergator si inainte. Pana acum nu ii iesea decat mersul cu spatele. De mancat nu prea mai pot sa ii dau cu lingurita ca il dor gingiutele. Avem patru dintisori. Cam asta e... Pupici, Flory si [copil] Andrei (27 Nov 2004) http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 buna seara fetelor, ce vreme nasoala a fost astazi[bang]am stat mai mult in casa cu astia mici...pe alex l-am mai luat cu mine dupa cate o cumparatura dar pe ruxi am scos-o din casa doar 10 min dimineatza printre picatruti si 10 acum seara cand am venit de la mama...sper totusi sa doarma bine la noapte. felis[pup]lui mihaitza...ma bucur ca ati reusit sa recuperati si ca acum papa bine... roserbitso,super misto masutza...da-mi si mie te rog un pm cu pretul poate o iau si eu de ziua lui alex....mai dar mihnea zici ca mai are putin si merge la gradinitza hi hi paxela...felicitari[pup]lui silviu cel vorbaretz. try, ma bucur ca alexutz e mai bine[pup]si multa sanatate. felis, danamunti...dar ce vrednicutze sunteti, eu de dimineatza dupa ce s-a trezit ruxi definitiv pe la 9,15 am zis sa dau si eu cu aspiratorul, chestie pe care nu am mai facut-o cu ea in casa...intotdeauna iesea cineva cu ea afara dar acum nu a avut cine si uite asa s-a speriat ruxi nasol de tot si a inceput sa urle cat o tineau plamanii desi o lasasem intr-o camera in care aspirasem deja si aerisisem cu tv-ul dat tare ca sa nu auda zgomot...dar nimic...nu a functionat...pana nu am luat-o in brate sa vada de unde vine zgomotul nu a tacut...si apoi vroia sa o tin in brate si sa dau cu ea asa...ei nu va inchipuiti cum a fost[bang][bang]plus ca eu sunt nebuna si nu-l las nici pe alex in casa atunci cand aspir...asa ca i-am facut domnisoarei pe plac putin si apoi am dus-o inapoi la urlaciune si mi-am continuat treaba. azi nu am reusit sa ma vad cu andrea pe vremea asta...poate maine daca o sa fie frumos moama...ce tarziu s-a facut... va pup si poate mai intru mai tarziu, daca nu va urez noapte buna si mai vorbim maine monica http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viovio Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Felicitari Paxelaid="red"> si Floryid="red">,pentru puiutii vostrii cei vorbareti.Abia astept sa spuna si Bianca ceva,dar al meu sot e convins ca ea va spune mai intii TATA si abai apoi...celelalte cuvinte. Paxelaid="red">,acum ca deja stiti sa vorbiti asteptam prima declaratie de dragoste. Violeta mami de printesa Cristiana Bianca POZE CU BIANCA Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elilenus Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Buna fetele, uf ce nervi mi-am facut azi. A mea fata face niste mofturi la mancare de imi vine sa ies din camera urland si smulgandu-mi parul din cap. Ca atunci cand sunt cu ea tre sa fiu calma, sa o fac sa rada, ca sa deschida guritza. Si vremea asta idioata. Da am fost in Cismigiu la 6 si era divin mirosea a iarba uda si cantau sute de pasarele, era minunat. M-am destins acolo dar a venit iar o ploicica si am plecat...dar a venit iar ora mesei, asa ca...m-am stresat iar. elena si ANA (2.11.2004) http://photos.yahoo.com/elenapangica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.