mephala30 Publicat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2005 Blatul: -5 oua -5 linguri de zahar -4 linguri de faina -2 liguri (rase) cacao -esenta rom Umplutura: -700 gr. frisca -700 gr. capsuni Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga peste ele faina, cacao si esenta de rom. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza peste galbenusurile frecate cu zahar si faina. Se coace blatul si se insiropeaza. (eu l-am insiropat cu cafea) Se taie in doua. Se aseaza un strat de frisca si altul de capsuni mixati la robot. Se pune capacul tortului. Ornam cu frisca si jumatati de capsuni. Pofta mare! Aici poza. Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="blue"> (5.06.2004)id="navy"> Album Iustin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.