Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vreau sa-mi vopsesc parul

Recommended Posts

Am nevoie de niste sfaturi in domeniu.Ce se mai poarta?Mai sunt la moda suvitele?Mai inguste?Mai late?Sunt bruneta cu ochi caprui si ten masliniu.Mereu mi-am vopsit parul negru cu refelexe albastrui.De data asta vreau sa-mi schimb look-ul.Asa ca am nevoie de niste sugestii/sfaturi/idei.Cine se pricepe va rog ....

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Anul acesta am inteles ca se poarta castaniu, mai deschis sau mai inchis. suvite nu prea, de anul trecut.

dar tu de la negru albastrui, nu poti sa treci direct la castaniu, trebuie sa o iei treptat. si daca te faci singura este si mai greu. oricum te sfatuiesc sa iti iei un balsam de par, dar ia produse profesionale, sunt un pic mai scumpe, dar la mine au dat rezultate.se gasesc de obicei in saloane.

pai nu m-am mai vopsit din decembrie asa ca am revenit la culoarea naturala castaniu inchis.problema mea e cam am cam multe fire de par alb.de asta trebuie sa ma vopsesc.o sa ma duc la un salon.nu ma fac acasa ca nu are rost.am parul lung si foarte des si deci e mult de munca.am nevoie de cel putin 2 tuburi de vopsea si vreau sa ma si tund putin.

merci pentru sugestie!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Suvitele nu prea se mai poarta,dar multumesc celui care le-a inventat.Ca sunt foarte deschise si nu poti sa dai de fiecare data cu maclavaitul asta puternic la radacini.Data trecuta imi iesisera cojite pe scalp.

Acum am o baza blond auriu si cand creste fac decat suvitele.Si unele peste altele acopera tot cu timpul.

Din negru ,exact ,am facut gomaj,decapaj,demachiaj cum vreti sa-i spuneti.A iesit roscat.Apoi cu blond f deschis auriu amestecat cu saten deschis si vol 30 mi-a iesit blond auriu ,foarte elegant.

Parerea mea este ca cel mai bine mergi la un salon bun,si stilistele de acolo te vor sfatui ce culoare se va potrivi cu tenul tau.

Culoarea coniacului cred ca te-ar prinde bine,dar un profesionist se pricepe mai bine.

Eu am vazut multe doamne ,domnisoare moderne cu suvite,cu conditia sa-ti stea bine si parul sa fie corect vopsit.

Bafta!

Sorina.

"The heart is the most essential human quality"

id="red">

[foto]Poziciid="red">[majoreta]

Buna lucas,

Am vazut poza ta cu bebicul, drept sa-ti spun am ramas in urma, pana acum nu am mai vazut nici o poza de genul asta. Ce este drept cand eu am nascut acum - 7 ani probabil ca existau, dar nu am nimerit la un cabinet prea "avansat". Ma bucur pentru tine. Iti doresc o sarcina cat mai usoara! Sanatate si optimism!

quote:Originally posted by Cornelia Branzan

Buna lucas, Am vazut poza ta cu bebicul, drept sa-ti spun am ramas in urma, pana acum nu am mai vazut nici o poza de genul asta. Ce este drept cand eu am nascut acum - 7 ani probabil ca existau, dar nu am nimerit la un cabinet prea "avansat". Ma bucur pentru tine. Iti doresc o sarcina cat mai usoara! Sanatate si optimism!

id="quote">id="quote">multumesc mult! De ce nu ai PM?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...