Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ten perfect

Recommended Posts

Fetelor,spuneti-mi si mie ,va rog,daca atri facut vre-un tratament "Miraculos" pt a avea un ten perfec si daca a reusit.

Am auzit ceva de niste aparate de la Silhouette.Eu am facut remodelare corporala la ei,dar nu pot sa intreb cum sunt pachetele pt tratamentul tenuluii pt ca o sa imi zica ,bineinteles,ca sunt super bune.Incearca sa isi vanda marfa.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ca tot e deja un subekt despre ten, n-are rost sa deskid si io unu, asa ca intreb aci: ce pot folosi in cazul porilor deskishi? Ai mei-s deskishi rau, si ma enerveaza, cum pot sa-i inkid?

Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia zbintuitaid="purple">[majoreta]

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

In primul rand scuze pt agramaticalitatile din primul mesaj.

Liris,toate cele care sunt angajate acolo o sa imi zica ca sunt eficiente pt ca sunt o echipa,trebuie sa isi vanda marfa si,sincer,le inteleg.Nu prea calca nimeni stramb pe acolo.

Tratamentul corporal a fost intr-adevar,super.

Anelize, eu stiu ca, intradevar, cei de la Sihlouette, fac niste tratamente cosmetice miraculoase. Sunt, cica, cei mai buni de pe piata, si, vorba ta, nu prea dau gres. Un tratament costa insa ceva cam mult, adica intre 100 si 500E, in functie de ten, de cat este de problematic. Poti merge la ei, sa-ti face o analiza a tenului, care am auzit ca este gratuita, si apoi, ei iti vor spune, cat te costa tratamentul. Nu stiu daca se poate plati in rate..ca asa poate m-as duce si eu. Din pacate bugetul meu nu suporta inca o asa cheltuiala. Poate pe viitor. Cert este ca-mi doresc foarte mult sa ajung la ei, si te rog mult, daca ai posibilitatea sa mergi, sa-mi spui si mie cum este, preturi, rezultate, etc.

Tatiana

Eu as vrea sa stiu cat tine miracolul, dupa un tratament cosmetic..chiar daca o sa am un ten (aprope) perfect, daca nu-l intretin corespunzator-si nu ma refer aici doar la apa, sapun, demachiant- in cat timp se face inapoi nasolel?

Si, desigur, as vrea sa stiu si eu ceva preturi si adresa centrului

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

Nu aruncati cu pietre [;)]

Ten perfect cu nu stiu ce tratamente se poate, dar pentru cat timp?

Trebuie lucrat si pe interior. Printre altele si alimentatia are un rol important. De exemplu: ati observat cu siguranta ca maicutele si calugarii au fetele curate. Este adevarat ca mai sunt si exceptii dar majoritatea au tenurile curate.

quote:Originally posted by Darria

Printre altele si alimentatia are un rol important. De exemplu: ati observat cu siguranta ca maicutele si calugarii au fetele curate.

id="quote">id="quote">ok... Tineti post si nu faceti sex!... [:D]

quote:Originally posted by Alyssa
quote:Originally posted by Darria

Printre altele si alimentatia are un rol important. De exemplu: ati observat cu siguranta ca maicutele si calugarii au fetele curate.

id="quote">id="quote">ok... Tineti post si nu faceti sex!... [:D]
id="quote">id="quote">Alyssa , esti mortala [:-)))]Anelize , sa ne spui si noua ce preturi au .By the way , Silhouette numai in Bucuresti este?Dana&bb Andy(peste 2 anisori)http://community.webshots.com/user/danaiakob

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...