Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Electrostimulare......din nou

Recommended Posts

Fetelor,

Dupa cate sedinte se vad efectele la electrostimulare?

Eu am facut 2 sedinte la aparatul acela cu 24 de electrozi,dar inca nu am vazut nici un efect.La Starvac se vad rezultatele dupa prima sedinta.

Oare nu e bun salonul pe care l-am ales pt a face electrostimulare?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La silhouette am facut Starvac.Sunt un fel de ventuze care iti "absorb" carnea.Rezultate am avut de la prima sed.Nu am facut tot pachetul de 12 sed ca nu am mai avut nevoie.Le poti folosi timp de 2 ani.Dupa 4-5sed am scazut 2 nr la haine.La kg decat 2,dar la haine....o gramada.

O sa fac toata viata mea Starvac.M-am indragostit iremediabil.Nu imi mai e frica sa mananc o cioco sau o pizza mare.Daca ma ingras stiu unde ma duc sa slabesc.

De operatia de lipo mi-e frica,asaca ma abtineam din greu.

Pachetul de 12 sed costa 250euro acum.Eu l-am luat la oferta cu 200.

Buna,

am inceput si eu electrostimularea la un centru si o sedinta dureaza 17 min si costa 250 mii. la voi cat e? adevarul e ca nici nu as suporta mai mult, ca parca e tampita rau senzatia... ma rog, poate sunt eu o "sensibila". am fost deja de 4 ori. dupa a 2-a sau a 3-a sedinta (nu mai stiu exact)cand am vazut ca nu prea se intampla nimic am inceput si un regim disociat... de abia dupa asta am inceput sa vad ceva.. dar cred ca e de la regim, pe bune! sunt cam dezamagita desi ma dusesem increzatoare in urma a ce citisem si pe DC desprea asta. ma rog, astept sa vad ce se intampla. mai am 6 sedinte totusi.

a, si mai e ceva! la cabinetul ala am vazut cateva fete... mai, erau slabe si aratau bine. eu daca eram asa nici nu imi puneam problema sa faca asta... ma gandeam ca eu sunt cea mai garasa de acolo[grasa]. si nu sunt grasa, am, recunosc, niste sunculitze, dar... nu stiu ce sa spun. inca astept sa vad rezultatele, poate sunt prea nerabdatoare.

salutari

quote:Originally posted by Helenutza23

Buna,am inceput si eu electrostimularea la un centru si o sedinta dureaza 17 min si costa 250 mii. la voi cat e? adevarul e ca nici nu as suporta mai mult, ca parca e tampita rau senzatia... ma rog, poate sunt eu o "sensibila". am fost deja de 4 ori. dupa a 2-a sau a 3-a sedinta (nu mai stiu exact)cand am vazut ca nu prea se intampla nimic am inceput si un regim disociat... de abia dupa asta am inceput sa vad ceva.. dar cred ca e de la regim, pe bune! sunt cam dezamagita desi ma dusesem increzatoare in urma a ce citisem si pe DC desprea asta. ma rog, astept sa vad ce se intampla. mai am 6 sedinte totusi.a, si mai e ceva! la cabinetul ala am vazut cateva fete... mai, erau slabe si aratau bine. eu daca eram asa nici nu imi puneam problema sa faca asta... ma gandeam ca eu sunt cea mai garasa de acolo[grasa]. si nu sunt grasa, am, recunosc, niste sunculitze, dar... nu stiu ce sa spun. inca astept sa vad rezultatele, poate sunt prea nerabdatoare.salutari

id="quote">id="quote">Helenutza,ia zi-mi si mie, te rog, (eventual pe PM, ca nu stiu daca avem voie sa scriem numele salonului), despre ce salon e vorba, ca tocmai m-am decis sa fac si eu niste sedinte da' parca nu-s chiar asa de convinsa; ma gindesc sa ma informez mai bine inainte de a da banii si sa nu fie vorba cumva chiar de salonul unde vreau eu sa merg [:D] ! mai stii, e mica lumea ! [:D]multumesc mult![pup] [flo]

Teo1970,

e vorba de Estetica Plus despre care eu am aflat tot de la o fata care scrie si ea pe DC si care spunea ca e multumita de rezultate. In plus mie mi-a convenit pt ca e la mijlocul drumului (pe la bdul Unirea, pe langa Zepter (nu stiu exact cum se scrie))dinspre casa spre servici, asa ca mi-e relativ simplu sa ajung.

eu spun ca e nasoala senzatia, sunt cu ochii pe ceas ca pe butelie, de abia astept sa se termine. desi cand zic ca e nasoala senzatia, am o mica retinere, pe nimeni nu am mai vazut spunand asta, din cate am citit eu. poate mi se pare mine....oricum, e suportabil, nu te doare asa la propriu, dar...ma rog, pt cine a facut fizioterapie, senzatia e asemanatoare numai ca e mai puternica.

toate bune!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...