dana_ene Publicat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2005 partea a 12-a ; partea a 13-a ; partea a 14-aid="size3"> Noi, balantele [hippi]id="purple">Tot noi id="blue">aici !23 septembrie – Adela99 24 septembrie – Lily 25 septembrie – Saso (Sofi) 25 septembrie – Ira(Irina) 25 septembrie – Sorina-Alexa (Sorina) 26 septembrie – Delia21 [gravi] (24 februarie-10 martie 2006)id="purple"> 26 septembrie – AdynaB 26 septembrie – DD (Dana) 27 septembrie – Tango (Victoria) 27 septembrie – monicar (Monica) 28 septembrie – Carina (Anda) 28 septembrie – dana_ene (Daniela) [gravi] (12 februarie 2006)id="purple"> 28 septembrie – MihaelaR 28 septembrie – Ionicutza (Ioana) 28 septembrie – Mickyyy 28 septembrie – danacaltan 28 septembrie – carmen.cita 28 septembrie – miche 28 septembrie - Natasha71 29 septembrie – gandacelu 30 septembrie - Ioana75 [gravi] (5 septembrie 2005)id="purple"> 30 septembrie - loredanap 30 septembrie - vlada (Andreea) [gravi] 1 octombrie – Silvana75 (Silvana) 1 octombrie – adivio 2 octombrie – michiyan 2 octombrie - Alina80 [gravi] (10 ianuarie 2006)id="purple"> 3 octombrie - Alina 3 octombrie - Riara 3 octombrie - Herra 5 octombrie – Mihai (bb monicar) 5 octombrie – Elutza82 5 octombrie – lilib72 6 octombrie – Sense 7 octombrie - Amai 7 octombrie - Mimsi 7 octombrie - Alina M [gravi] (23 ianuarie 2006)id="purple"> 8 octombrie – Ina Stan 8 octombrie – dana p. 8 octombrie – carmita baby 10 octombrie – Steluta 11 octombrie – peca 12 octombrie – tilis 12 octombrie – oana noemi 12 octombrie - Georgiiana 12 octombrie - Micio [gravi] (26 ianuarie 2006)id="purple"> 13 octombrie – Cici 13 octombrie – Mihaita (bb mmi) 13 octombrie – Ben (Mihaela) 13 octombrie – daniela_sb 14 octombrie - cait 14 octombrie - Marchplayer [gravi] (8 februarie 2006)id="purple"> 15 octombrie – Dana P 15 octombrie – gabirus 15 octombrie – Qsar 16 octombrie – ticka (Cristina) 18 octombrie – Adria (Adriana) 18 octombrie – mmi (Mihaela) 18 octombrie – Tora97 19 octombrie – Cary 20 octombrie – Speranta nu moare 20 octombrie - Kristinutza [gravi] (3 octombrie 2005)id="purple"> 21 octombrie – Geliza (Eliza) 21 octombrie – liliprejbeanu 21 octombrie – Alexandrina [gravi] (13 decembrie 2005)id="purple"> 21 octombrie – Salmida 22 octombrie – Carina (bb Carina) 22 octombrie – CCarmen 22 octombrie – CORNELIAP33 22 octombrie – anuc 22 octombrie – liviu's ---------------------------------------Sa continuam !id="size4">---------------------------------------Reiau aici ultimul meu mesaj:Paxela ce fericire ! Felicitari !Mi-amintesc ce bine m-am simtit si eu cand a spus Oana MAMA.Din pacate, acum nu-l mai spune pe M, asa ca si eu sunt tot TATA .------------------------Gabi, uite ce frumos ! O sa aveti pereche, idealul, nu ?Sarcina usoara pe mai departe .------------------------Pentru Adyna si Cary: am finalizat tampenia aceea de joc. Vedeti aici.Ce ziceti ? Aveti timp si pentru celalalt...?Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003)ALBUMUL OANEI MARIAid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdynaB Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 Saliu fetele, Dana,nu stiu,poate cind o sa doarma Selina la amiaza sa vin la"joaca" Claxonez io daca apar.Merci Adyna si Selina bambina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Mai 9, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 Caracteristica zilei pentru ZODIA BALANTEI: COMPROMISUL !id="size2"> Va pup . Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003) ALBUMUL OANEI MARIAid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paxela Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 am reusit sa sparg peretele dar ma duc sa ma culc maine evadez de tot[:D] Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004) http://community.webshots.com/user/paxela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cary Postat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Pe mine nu ma prea pasioneaza jocurile,caci nu prea am timp de ele,iar atunci cand am un pic de timp mai trag un ochi pe net,ca aacum de exemplu cand m-am trezit prea repede! O saptamana buna va doresc! Vad ca nu a mai aparut Ticka si Salmida,oare ce s-a intamplat??? Omul propune si Dumnezeu dispune! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Mai 10, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 'neata la cafea [cit]! Caracteristica zilei pentru zodia noastra: INCREDEREA IN CEI DIN JUR ! -------------------------- Cum putem sa dam de Ticka ? Sa-i scriem pe mail ? Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003) ALBUMUL OANEI MARIAid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cary Postat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Dana iubita ce sa inteleg,ca vrei mail-ul Tickai??? Eu i-am trimis de Paste o felicitare si nu mai am nici o veste de la ea! Omul propune si Dumnezeu dispune! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Mai 10, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Cary, i-am trimis Tickai un mesaj. Sper sa aflu vesti de la ea. Ce liniste-i pe-aici... Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003) ALBUMUL OANEI MARIAid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cary Postat Mai 11, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 Stai sa vezi ce LINISTE va fi cand vom pleca in concediu,ca doar vine vara;cred ca va disparea subiectul asta! Omul propune si Dumnezeu dispune! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Mai 11, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 Cred ca ai dreptate, Cary ! Pacat... Eu zilele urmatoare voi avea foarte mult de lucru, dar tot o sa intru pe forum, macar un pic, pic, pic. Si, daca tot veni vorba de concedii, cand plecati voi ? Eu inca nu am cumparat biletul, dar ne-am orientat spre perioada 22-28 iunie, la Mamaia. Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003) ALBUMUL OANEI MARIAid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.