Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

reusite dupa laparoscopie

Recommended Posts

Fetelorid="red">[loveyou] vreau sa creez un subiect aici, dar la care trebuie sa ne ajute si gravidutele[gravi] sau mamicile[mamica] care au reusit sa devina grele la scurt timp dupa laparo. Pe aici sunt multe fete care au facut laparo si cum e posibil sa fac si eu in mai ma intereseaza daca dupa laparo, sansele sa ramai cresc sau sunt tot alea[ilp]..Astept pe cele care au reusit, de la gravidute sau mamici sa ne zica si noua![cit]

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Cafeluta[zana]

Cata

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bun subiect Cataid="blue"> draga,

si pe mine ma intereseaza o astfel de statistica.

Am auzit multe despre laparoscopia asta ... cand s-a inventat ecograful a uitat lumea sa-si mai asculte corpul, de masuratorile temperaturii bazale, etc. , acum ca s-a inventat laparoscopia ... nu mai vor domle' sa te consulte fara sa-ti faca trei gaurele.

Oricum ... am amanat destul operatia asta (aproape un an), daca nici luna asta nu se intampla minunea ... trebuie s-o fac.

Voi urmari si eu acest subiect.

Va pupa,

Miroid="Script MT Bold">

id="blue">

Fetelor eu stiu ca sunt multe care au facut, si multe dintre noi care o vor face in curind...dar uite, cu exceptia lui Teo care a ramas la 2 luni de la laparo, si sper sa ramina si acum...restul degeaba au bifat-o?? Ca este pacat sa facem atitea gaurele si sa vedem ca trece luna dupa luna tot in zadar...eu o sa o fac luna asta..daca nu se intimpla nimic acum, dar vorba aia, sa stiu si eu de ce!!! Hai poate ne mai sfatuiesc si mamicile sau gravidutele pe care laparo le-a ajutat! Astept!

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Cafeluta[zana]

Cata

Buna fetelor,[hia]

Si eu am scapat ciclul trecut de laparoscopie. [alcool] Daca ar vrea fetele care au ramas [gravi] dupa laparo, sa ne spuna si daca si ce le-a facut in timpul operatiei (daca le-au curatat aderente, chisturi, etc.). Spun aceasta pentru ca mie, de exemplu, nu mi-au facut nimic de fapt. Mi-au scos doar o vezicula de pe exteriorul trompei drepte, altceva nimic. Nu prea au avut altceva ce sa faca cred. Ma gandesc ca sansele sa ramai gravida dupa laparoscopie cresc doar daca repara ceva pe acolo sau putem spera oricum?

Crinuta[biz]

cata, doar 2, sau max. 3, asta e nr de gaurele, nu cred ca mai mult.

Oricum uneori e necesara si laparo, chiar daca nu ai norocul sa ramai imediat.Sunt anumite pb care nu se pot depista decat cu ajutorul laparascopiei, dar e posibil ca in urma ei sa nu se poata rezolva toate pb, dar sa fie un pc de plecare.

Uneori pierdem ani la randul, fiinca dr ne da sa urmarim temperatura, ne da stimulari dupa stimulari, mai baga un HSG(uneori nerelevant), asa ca e mult mai bine sa facem din timp aceasta interventie.

Din pacate nu stiu persoane care au facut laparo si au reusit, dar cu siguranta sunt si eu una incurajez laparo.

Daca mi s-ar spune ca maine trebuie sa fac nu as ezita nici o clipa fiinca stiu ca e un pas inainte pt mine.

Bafta multa.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Buna fetele

Eu am o prietena care a facut doua laparo (la recomandarea doctorului ei, ca se pare ca prima nu a fost facuta bine) si nu a reusit sa ramana, ultima laparo a fost facuta acum trei ani. Nu stiu prea multe detalii, daca vreti o intreb.

Bafta la toate si sa aveti puiuti cat mai repede!

toujours optimiste

Buna fetelor,trebuie sa ma primiti in gasca pentru ca, cronologic vorbind, eu sunt prima care voi face o laparo saptamana asta,miercuri sau joi! Hai ca poate sparg eu gheata si va povestesc cum e,in amanunt,ce au facut si mai ales ce mai e de facut! Eu,va spun sincer,nu ma tem atat de interventia in sine(desi e a 5-a operatie pe care o fac),cat ma tem de rezultatul ei! Adica imi doresc foarte mult,sper si ma rog ca oricare ar fi problemele depistate sa aiba totusi o rezolvare![ruga]

quote:Originally posted by tumpi

Uneori pierdem ani la randul, fiinca dr ne da sa urmarim temperatura, ne da stimulari dupa stimulari, mai baga un HSG(uneori nerelevant), asa ca e mult mai bine sa facem din timp aceasta interventie.A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

id="quote">id="quote"> Corect,Tumpiid="red">,aici ai mare dreptate,cam asa zicea si medicul care mi-a propus laparo: zicea ca Hsg sau echo vaginala (in cazul meu) nu-i ofera prea multe informatii si m-a intrebat de cat timp incercam.Cand i-am zis "de 6 luni" a replicat sec:" Puteau fi si 6 ani,la problemele tale asta E TIMP PIERDUT !" .Asa ca pentru mine sigur va fi un pas inainte...Cat despre gaurele,la ce burta am eu, cui ii mai pasa....[bang]Va pupic [pup] si mai vorbim!Inaid="size4">id="Script MT Bold">id="orange">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...