Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

contraceptia dupa 35 de ani

Recommended Posts

Eu am luat mereu mycrogynon... ma simt bine cu el,dar mai nou o doctorita... mi-a spus ca dupa 35 de ani nu sunt recomandate anticonceptionalele hormonale...

Ideea unui sterilet nu-mi place asa ca nu stiu....

Intrebarea este... pentru fetele de peste 35 de ani... voi luati anticonceptionale homonale?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am luat cativa ani microginon, dupa aceea am nascut iar cand am vrut sa le reiau mi-a fost rau de tot. Le-am cam incercat pe toate dar tot cu raul asa ca am ramas la metoda cea mai simpla - prezervativul. Putin mai scump dar macar sanatoasa. Am auzit si eu ca anticonceptionalele cu hormoni sunt pro cancerului de san si alte boli.

Diana mama lui Angelo

Nici steriletul nu se mai foloseste dupa aceasta varsta,nici anticonceptionalele.Se pot folosi spermicide locale(geluri sau ovule)daca nu sunt probleme genitale sau prezervativul cum a spus si Diana.Cel mai indicat ar fi sa intrebi un ginecolog ce poti folosi.

andreeat

filofteia, dac fumezi in nici un caz nu trebuie sa iei anticonceptionale bazate pe estrogen caci dauneaza la inima. Mi s-a spus (de ginecoloaga mea) ca cele bazate pe estrogen sint ok cu fumatoarele. Daca nu fumezi anticonceptionalele sint sigure. AM multe prietene care le iau. Cit despre sterilet, inceraca Mirena dar asta numai daca ai nascut deja.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...