Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vaccin-stafilococul auriu

Recommended Posts

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Astazi mi-a iesit din nou ca am stafilococul auriu, asta dupa ce am luat tratament acum o luna jumatate (7 zile), si acum aproape 2 saptamani (3 zile), tratament cu Augmentin (la ce este el sensibil). Vad ca nu dispare, cu tot cu tratament. Pe langa asta mi-a iesit si o candida in gat, de la atata antibiotic. Asta nu ar fi o problema. Doctorita mea mi-a spus ca-mi face trimitere la Dermato ca acolo sa-mi faca vaccinul pentru stafilococ. Si va trebui sa-l comand la farmacie. Intrebarea mea este: nu se face un autovaccin, facut din cultura luata din exudat sau cum? Eu nu sunt din Bucuresti si nu pot merge deci la Cantacuzino. Se poate si asa, adica sa merg la farmacie sa-mi comand vaccinul? Are contraindicatii acest vaccin sau reactii adverse?

Multumesc din suflet, sper sa ma puteti ajuta. Va pup pe toate.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

zina,

si eu m-am luptat acum cativa ani cu stafilococul auriu.

Eu am facut autovaccin si a fost foarte bine, mi-a disparut complet - nu am avut nici un fel de reactii adverse.

Din cate stiu eu, autovaccinul nu se face la farmacii, ci doar la centre specializate - eu am facut la Institutul Cantacuzino.

Naty draga, spune-mi cum ti-au facut cei de la Cantacuzino autovaccinul? Eu am vorbit acum 5' cu o doamna de acolo, care mi-a spus ca se recolteaza dintr-o infectie urinara, ginecologica sau acnee si de aici se stabileste autovaccinul, nu din exudatul faringian. Si trebuie sa ma duc acolo, ceea ce e cam nasol cu drumul, e departe si va trebui sa stau probabil un timp. Am sunat apoi la farmacia institutului si acolo mi-au spus ca au un vaccin pentru stafilococul auriu care se face de 2/an si costa 556.000 lei. Nu mai stiu ce sa cred. Poate ma poti lamuri. Merci mult.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...