gen68 Publicat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2005 Continuare de la" partea a V-a sau de la: tot partea a V-a (subiectul 2) [grup] Va rog sa va verificati numele si data nasterii sa nu fi gresit. Va astept cu vesti buuuuneeeeee!!!! Un mare! id="red"> Se pare ca unele mesaje s-au sters si chiar daca v-am trecut la acel moment pe lista si acum nu mai sunteti...mai scrieti o data data nasterii! azumiid="red"> - 21 martie Lauraaid="red"> - 21 martie nikomikoid="red"> - 21 martie 1978 - nicoleta.bota@gmail.com Yakyid="red"> - 21 martie Ocebineid="red"> - 22 martie piccaflorid="red"> - 22 martie 1978 sfarsitoareaid="red"> - 23 martie patry rid="red"> - 23 martie 1968 Gioid="red"> - 24 martie Magdaid="red"> - 24 martie ancadeid="red"> - 24 martie 1970 sorinsoniaid="red"> - 24 martie 1970 kukiid="red"> - 25 martie 1969 Roxanaid="red"> - 25 martie Rufusid="blue"> - 25 martie iri soriid="red"> - 27 martie 1970 Shyliliid="red"> - 27 martie Claudia 2803id="red"> - 28 martie atlantianaid="red"> - 29 martie 1980 MadalinaPid="red"> - 30 martie vandanaid="red"> - 30 martie brendamitranid="red"> - 30 martie blanca000 id="red">- 31 martie ione id="red">- 31 martie miagid="red"> - 01 aprilie cicutaid="red"> - 01 aprilie 1968 gen68id="red"> - 01 aprilie 1968 - gentiana68@yahoo.com Bubiid="red"> - 02 aprilie Florenitid="red"> - 02 aprilie Ina si Raduid="red"> - 02 aprilie Terbitzaid="red"> - 03 aprilie Yhadid="red"> - 03 aprilie Irinabrid="red"> - 03 aprilie 1973 Ramonaid="red"> - 03 aprilie 1980 - loreema24@yahoo.com dana Claudiaid="red"> - 04 aprilie gegeaid="red"> - 04 aprilie Anca Wishid="red"> - 05 aprilie 1977 - ancaq2001@yahoo.com Boubba id="red">- 05 aprilie pistachioid="red"> - 05 aprilie 1981 buburutyaid="red"> - 06 aprilie garofitzaid="red"> - 06 aprilie Bunisid="red"> - 06 aprilie UKI id="red">- 06 aprilie CristinaTid="red"> - 07 aprilie Sorinushuid="red"> - 07 aprilie - sorina.scutaru@churchill.ro Lu. Moreid="red"> - 07 aprilie Carmenicutaid="red"> - 08 aprilie 1976 Lauriciid="red"> - 08 aprilie c.cicelid="red"> - 08 aprilie 1981 Adrianaid="red"> - 09 aprilie Snowbellid="red"> - 09 aprilie Kerstimid="red"> - 10 aprilie andreea-anaid="red"> - 11 aprilie Ireneid="red"> - 11 aprilie Neddaid="red"> - 11 aprilie Aimeid="red"> - 11 aprilie Witchieid="red"> - 11 aprilie Irina76id="red"> - 11 aprilie 1976 Aalexiaid="red"> - 12 aprilie Anuskaid="red"> - 12 aprilie Caarra id="red">- 12 aprilie Gabi25 id="red">- 12 aprrilie Betty13roid="red"> - 13 aprilie Danielacid="red"> - 13 aprilie 1973 - daniela@romfra.ro alessia105id="red"> - 14 aprilie Patisorid="red"> - 15 aprilie Lia id="red">- 16 aprilie Sybylleid="red"> - 16 aprilie adi tati fericitid="blue"> - 17 aprilie Ela 76id="red"> - 17 aprilie miria_cristinaid="red"> - 17 aprilie 1975 Nicoletaid="red"> - 18 aprilie Marinid="blue"> - 18 aprilie Elenalove27id="red"> - 19 aprilie - Elenalove12002@yahoo.com Siminafid="red"> - 19 aprilie - sfrangu@yahoo.com. ver@id="red"> - 20 aprilie MariaMid="red"> - 20 aprilie mihaela sid="red"> - 20 aprilie 1971 - mihaela_s20@yahoo.com She Wolfid="red"> - 20 aprilie Ruprichid="red"> ? Mai vine cineva? anca...poate intr-o zi[gravi] http://community.webshots.com/user/ancawish Hristos a Inviat! mey, chiar ma uitam dupa berbecutzi, pe unde s-au ascuns. stiam ca de paste sunt taiati miei, nu noi, berbecutzii[;)] anca, fac si eu ca tine, si totusi am scris parca la berbecutzi, dar daca a fost defectiune tehnica.... io maine si poimaine imi iau doo zile de concediu, asa ca... imi cer scutire de la voi. va pup si va doresc zile calde. gen, mamica doar de marius poze cu de-alde noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Buna, fetele v-am trimis si eu niste poze le-ati primit??? 5 ani -14 februarie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gen68 Postat Mai 4, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 cristina, cand ai trimis? eu nu am primit!! gen, mamica doar de marius poze cu de-alde noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Cristina, nci eu nu le-am primit! [V] Gen, du-te, mama. Te lasam. Da' sa ne aduci scutire de la mama. anca...poate intr-o zi[gravi] http://community.webshots.com/user/ancawish Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 V-am trimis niste mail-uri. Siminaf, cred ca tie ti le-am trimis de 2 ori. Asta e. Am bagat dej'tu' gresit [flo] anca...poate intr-o zi[gravi] http://community.webshots.com/user/ancawish Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 V-am trimis chiar acum din nou pozele... mesajul are subiectul Photos from Cristina - Easter and more... 5 ani -14 februarie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Berbec Forta incredibila care va dicteaza destinul va ofera si potentialul independentei, precum si capacitatea de a va atinge scopul. Dorinta dvs de a experimenta pe propria piele nu va este intodeauna de folos pentru insusirea lectiilor de viata. Aveti nevoie sa fiti permanent provocati ca sa dati tot ce puteti. Succesul in dragoste vine numai daca va deschideti inima cu adevarat. Calitati Defecte Calitati: 1. curaj 2. spirit organizatoric 3. tandrete 4. intuitie 5. hotarare Defecte 1. spirt dictatorial 2. permanenta plictiseala 3. neliniste 4. incapatanare 5 ani -14 februarie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Berbec Se zice ca oamenii nascuti sub semnul Berbecului nu stralucesc in profesia aleasa. Mari inchipuitori de planuri, acesti oameni nu prea sunt in stare sa le si duca la capat. Nu au vointa, nu-i tine "benzina", cum se spune, pentru a urmari un tel pana la indeplinirea lui. Berbecii nu suporta singuratatea, sunt adesea dependenti de altii si se manifesta ca niste indivizi superficiali. Desi fiinta sociala de voie si de nevoie,oamenii-Berbec vor fi, nu de putine ori, in contradictie cu ceilalti semeni. Egoisti, Berbecii sunt nestatornici si in iubire. De asemenea,se mai spune despre Berbeci ca sunt oameni slabi la fire. 5 ani -14 februarie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Fixuri si obsesii de zodii. BERBEC(21 martie - 20 aprilie) "SUNT PE FUGA" Cum e zodia asta? Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se cantoneze in sabloane. Ce "PASARELE" are? Are, insa, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul. Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul inainte, ignorand pericolele, pana la noptile cand n-are chef sa se culce, spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de vreme. Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Poate deveni enervant cu "directivele", dar trebuie inteles ca e sincer si manat de cele mai bune intentii - e genul cavalerului sau eroinei care lupta pentru un scop nobil, care se simte dator sa puna umarul la bunul mers al planetei. Cand face urat? Berbecul spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... ce mai! - a tuturor celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fie servit pe loc si impecabil le-am primit pe e-mail si unele mi se par total deplasate; bineinteles cele in care ne vorbeste de rau... [cheers] nu mai zice nimeni nimic??? 5 ani -14 februarie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 quote:Originally posted by Anca WishV-am trimis niste mail-uri. Siminaf, cred ca tie ti le-am trimis de 2 ori. Asta e. Am bagat dej'tu' gresit [flo]anca...poate intr-o zi[gravi]http://community.webshots.com/user/ancawishid="quote">id="quote">Am primit, multumesc mult de tot! [pup]Dar ieri am fost "banata" de pe forum (se pare ca din cauza problemelor tehnice), iar in zilele din urma nu am avut net, ca ne-am mutat...Simina & Andrei (Deiutzu)Home, wherever you are...Excursie la Lake ArrowheadLaguna BeachBeach Cities Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.