RaluD Publicat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 10, 2005 Fetelor, incerc s-o conving pe cumnata mea sa mai faca un FIV. A facut in decembrie la Med New Life si nu i-a reusit (chiar, a reusit cineva acolo, ca eu am auzit niste lucruri naspa despre ei?). Acum se gandeste la adoptie, dar sotul ei nu e de acord. Tinem foarte mult la amandoi si nu vrem sa se certe... Pentru cele care ati facut FIV: al catelea v-a reusit? Si unde ati facut? A facut cineva la Medsana, cu dr Protopopescu? Care a fost experienta voastra cu ea? Va multumesc anticipat, Raluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Da Raluca eu am facut FIV la Medsana reusit din prima cu dna dr DENISA PROTOPOPESCU care este un OM si un medic deosebit. Dupa 11 ani de tratamente si umbat pe la diverse somitati in materie datorita acestei dr am in burtica un baietel de 31 sapt care va veni pe lume tot cu dna dr(a doua mamica a baietelului meu). Monica si bocanila de 31 sapt din burtica Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anis Postat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Dupa 5 ani de asteptari ...tratamente, 8 inseminari artificiale...am reusit cu primul FIV, e o bebelina de 27 de sapt la mami in burtica.FIV l-am facut cu dr Niculescu la Giulesti...o adevarata binecuvantare ca dr in materie de infertilitate. AniS [gravi]si bebelina mea dulce 27+ "Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anemona Postat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Si eu am reusit la primul FIV-ICSI cu Dr Denisa Protopopescu la Medsana si am o minune de mandarina de aproape 10 luni care ii poarta numele. O recomand din toata inima, este a doua mama a fetitei mele (asa cum spune si Monica) si a fost alaturi de mine permanent. Eram atat de atasata de ea incat dupa ce am nascut imi venea sa ma duc cu copilul tot la ea, nu la pediatu . Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica (asta mai putin in ultima vreme...) http://community.webshots.com/user/anemona112 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaluD Postat Mai 10, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 10, 2005 Multumesc mult, fetelor! Deci avem deja pe lista 2 mamici la Medsana si 1 la Giulesti. Asteptam si alte inscrieri! [;)] Chiar daca e vorba de cunostinte, nu de voi personal - ca sa traduc mot-a-mot o expresie, "avem nevoie de tot ajutorul pe care ni-l puteti da!". Va multumesc inca o data. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaluD Postat Mai 16, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 16, 2005 Buna din nou! Nu mai avem nici o mamica pe lista? Nounou, ce faci? Ti-a reusit FIV-ul? Unde ai facut? Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Postat Mai 17, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2005 Eu am facut 2 FIV-uri nereusite la Medsana cu Ancar si dupa am ramas natural, doar cu ceaiuri si am nascut tot cu Ancar. Se poate, totul e sa nu-ti pierzi speranta ! Karina [sofer] + Bogdanel [copil] Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicole74 Postat Mai 17, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2005 Eu dupa 4 inseminari nereusite, am facut FIV+ICSI la SABYC, primul reusit. [gravi]Nicole 24 saptamani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaluD Postat Mai 17, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 17, 2005 Asa, ziceti, ziceti! Multumim! Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.