Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamicilor cum dormiti noaptea?

Recommended Posts

Buna tuturor.

Vreau sa abordez subiectul asta pentru ca deja e atata de frustrant de numa. Cred ca fac naveta la toaleta de cel putin 4 ori pe noapte cam asa la intervale de 2 ore. Dimineata sunt moarta de oboseala.

La voi cum e?

Chiar si ziua am observat ca daca beau un pahar de lapte cam dupa o jumate de ora e obligatoriu sa merg.

Nici exercitiile Kegel nu le prea pot face ca simt ca fac pe mine :).

Poate fi copilasul prea jos cu capsorul?

Va rog lamuriti-ma.

Dana si bebe Andy din burtica.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In primul rand cum am dormit eu: bine merci pe tot parcursul sarcinii (ca o nesimtita ce sunt...[:D]), fara dureri de spate si cu mers la toaleta o data, maxim de doua ori. De mers mai des la toaleta in cursul zilei s-a intamplat din saptamana 25 cand bb a facut culbuta (s-a intors cu capul in jos; asa mi-am si dat seama ca s-a intors...) si asta doar cand mergeam mai mult pe jos si erau momente cand apasa mai tare cu capul; in rest, nici macar atunci n-am mers mai des. In sarcina, la multe femei se intampla sa mearga mai des la toaleta fie la inceput din cauza modificarilor hormonale si a cresterii in dimensiuni a uterului, fie ulterior atat din cauza uterului cat si din cauza ca apasa bebe situat cu capul in jos pe vezica. Incearca sa nu bei multe lichide dupa-amiaza, ca sa nu simti noaptea nevoia sa mergi atat de des la toaleta, incearca sa eviti cafeaua dupa-amiaza.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Dana, in ce saptamana de sarcina esti? De obiecei asta se intimpla la inceputul si la sfirsitul sarcinii. Si eu patesc asa, desi bebelusul meu este in pozitie pelviana si nu apasa atit de tare pe vezica.

Deja m-am obisnuit cu drumurile dese la toaleta, nici nu mai bag de seama. Din fericirea adorm imediat la loc. In trimestrul 2 nu ma duceam neaparat la toaleta, dar daca ma trezeam cu greu adormeam la loc.

[gravi]Gabitzaid="blue"> si bebe Andrei Stefan [copil] DPN 25.05.05

eu nu ma trezesc decit o data in 7-8 ore, ma duc de 2-3 ori inainte de culcare si imediat ce suna ceasul, dar in timpul zilei citeodata ma duc de doua ori pe ora si fac o lingura de pipi. cred ca se joaca cu vezica mea [box]...nu stiu cind o mai creste cum o fi...

M25+

La 38de sapt ale tale,cred ca e normal!Eu la 32 s sunt dependenta de toaleta,trebuie sa imi programez toata activarea in jurul t,in oras cand ma duc,ma duc doar in zone unde stiu ca sunt toalete.Dar beau f multa apa!Si eu ma trezesc noaptea des si am onoarea sa ma duc doar pt un strop cred ca face[box]bb cu vezica!

Nastere usoara!

[gravi] si pestiuc iubit&saltaret de 32s

Si eu merg la baie de multe ori in timpul zilei, in timpul noptii, din fericire pt mine, merg de 1-2 ori.

Oricum sa nu faci greseala de a nu mai bea lichide pt ca margi des la baie.In sarcina ai nevoie de o hidratare foarte buna.

Lipsa apei poate cauza o serie de neplaceri

Adriana si Aidan 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

quote:Originally posted by mamini

eu nu ma trezesc decit o data in 7-8 ore, ma duc de 2-3 ori inainte de culcare si imediat ce suna ceasul, dar in timpul zilei citeodata ma duc de doua ori pe ora si fac o lingura de pipi. cred ca se joaca cu vezica mea [box]...nu stiu cind o mai creste cum o fi...M25+

id="quote">id="quote">Mamini, sa vezi cin tzi-o trage cite una in vezica, itzi vine instant sa faci![:D]Io am dormit bine in primu trimestru si jumate din al doilea, la ambii parca [alcool], dar aveam probleme mari cu bazinul, ca ma durea de nu puteam dormi deloc, cel putzin in ultimul trimestru, era groaznic, cum reusheam sa adorm dupa doo Panadoale, trebea sa ma skol sa fac pipi, si iar ma luau durerile, si tot asa...Ma bucur ca i-am facut, doi sint de ajuns, ash mai face unu, daca ash putea trece peste sarcina, adeka decit sa-l livrez [:D]...Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia zbintuitaid="purple">[majoreta]In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Eu ma plimb numai odata pe noapte la baie, la 4 fix! Iar dimineatza ma trezesc invariabil la 5:30 si nu mai pot adormi decit inainte sa sune ceasul ;0) Dar deja incep sa ma obisnuiesc cu gindul ca asta e abia inceputul si ca acusica o sa dorm doar citeva ore pe noapte. Asa ca pretuiesc fiecare minut de liniste si somn!

Anca 20+

Sunt 38 de saptamani si stiu ca e normal numai ca e extrem de enervant. Lichide beau foarte multe,in special lapte, il beau asa cu paharul ca apa.

Nu pot sa dorm noaptea deloc, merg in pat pe la 1 sau 2 si acolo din doua in doua ore la toaleta pana is franta.

Si la inceputul sarcinii am mers dar acum e din ce in ce mai mult.

Dana si bebe Andy din burtica.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...