ML Publicat Mai 10, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 10, 2005 In vacanta de vara a sotului ne ducem la "tara",aici, la munte pt. 6 saptamani (2 inchiriem o casa si 4 stam in camper(rulota)). Camperul este vechi de 30 de ani, electricitate la baterii, aragaz cu gaz, apa la bidoane mari. Am fost acolo in conditii similare si anii trecuti (de fapt in alte 2 veri) dar copiii erau mici, nu ieseau din tarc sau carucior iar fetita, mai mare, este destul de ascultatoare... Acum au 3 1/2 iar baietelul 2 ani, nu mai stau in patuturi, camperul nu este "adaptat" pt. copii (ferestre cu plasa, tot felul de usi ciudate, basca butoanele de la aragaz si prizele -pe astea am sa incerc sa le "aranjez" cumva). A fost cineva in situatioe asemanatoare? Vreau niste sfaturi practice, practice care sa-mi salveze timpul, faca copiii sa nu-si strice rutina si obiceiurile (adorm singuri in patuturi amandoi). Mi-ar folosi orice sfat! Ma gandesc chiar si la spalatul vaselor de seara (de fapt le spal o data pe zi, seara, folosesc pe cat posibil farfurii de hartie si tacamuri de plastic sa am cat mai putine dar cu copii tot se aduna)... le stric somnul zdranganind in chiuveta si o zi dorm dusi, o zi sunt nervosi si urla din orice... De asemenea daca aveti idei de feluri de mancare rapide (nu conserve totusi) care insa sa se gateasca numai pe ochiuri, nu in cuptor... Iar daca ati inchiriat pana acum cu copii mici ma interesaza si asta (experiente de povestit) fiind in special cu baietelul in curs de invatare la olita (face caca dar pe jos. Sunt gata sa curat dragelor numai sa nu intrerup "procesul"!). Multumesc, orice idee e binevenita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.