Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebe, singur in camera lui

Recommended Posts

Atunci cand s-a nascut, nu aveam nimic pregatit. Apoi i-am amenajat camera lui, un minunat univers, tapet cu norisori pe tavan, ursuleti si stelute, jucarii si tot ce si-ar dori un copilas. Are 3 luni jumatate, si as vrea sa il mut singur in camera lui. Pana acum a dormit cu noi in camera, singur in patut. E un copil extraordinar de cuminte. Acum se trezeste o singura data pe noapte (pe la 4) ca sa manance, papa, si apoi il pun in patut, iar cand sting veioza adoarme singur, fara nici un fel de probleme. Problema e a mea. Vreau sa il mut singur in camera. Nu pentru binele nostru, ci pentru binele lui. Am citit ca asa isi dezvolta independenta, si ca dupa 6 luni simte prezenta cuiva noaptea in camera si se invata mai greu singur. Vreau sa il mut singur si totusi nu ma lasa inima. Am si baby-fone. Prietenele mele si-au lasat bebelusii singuri chiar cand au venit de la maternitate. Asa intentionam si eu, dar nu am avut nimic pregatit, i-am luat patut in seara cand m-am intors din Bucuresti.

Ce sa fac? Cum sa fac? Mi-e asa bine sa il simt aproape, sa ii aud noaptea respiratia, sa stiu ca e acolo. Cum e mai bine pentru el? Voi cum ati procedat?

POZICI:

Omuletul_meu_drag

Omuletul_meu_drag_2 id="blue">

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

danuzt are 1 an si nu l-am mutata in camera lui pt ca nu am avut loc, acum ne muatm la 4 camere si clar o sa aiba camera lui.

avantaje pt dormitul cu el in camera:

- este ami usor pt tine cand se scoala (mai ales daca are o noapte agitata, si o sa aiba oricuat de cuminte ar fi). Sa ai si un pat mare in camera copilului.

- il auzi cand se foieset ca sa nu fie nevoie sa se trezeaza si sa tipe el in baby phone (si noi avem)

dezavantaje:

- lipsa de intimitate

- il deranjam cand intram in camera, asaca trebuie sa mergem tiptil

- camera noastra nu ami etse a noastra

Si mie mi-e nu stiu cum ca ne-am obisnuit asa (mi se pare unfair canoi suntem doi si el singur), dar trebuie si am inteles ca cu cat mai devreme cu atata mai bine.

Mihaitza are nevoie de noiid="size4">id="red">

pupici [pup]

Malina si[copil]Danutz id="blue"> (5 aprilie 2004) povestea nasteriiid="red">

Rachel, bebele meu doarme in patutul lui, in camera lui de la nastere. Am dormit si eu in camera lui pana pe la 3 luni.Dupa 3 luni m-am mutat in dormitorul matrimonial (este mai bine si pentru el, dar si pentru mine si sotul meu).La el avem o mica camera de luat vederi, iar la noi un mic monitor asezat la capul meu. Ii vad fiecare miscare, ii aud rasuflarea si alte zgomote ... fiziologice!

Este asta:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/baby/B00005YWN0/qid=1115801376/sr=2-3/ref=pd_bbs_b_2_3/002-7423381-6745632

Am vazut si un Bucuresti un sisteme asemanatoare (Philips, cred si Chicco), dar sunt la preturi destul de mari (vreo 12.000.000).

Cred ca la inceput o sa-ti fie greu, dupa cateva zile te vei obisnui.

Poti sa lasi si usile deschise pentru o perioada

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Poze < 8 luni , > 8 luni

Ilinca a dormit singura in camera de la 7 luni.A fost extrem de simplu, nu mi s-a parut nici un moment dupa reactiile ei de atunci cum ca as fi frustrat-o in vreun fel.Se scula noaptea o data ptr a fi alapatata (pana la 1 an si 2 luni) apoi dormea toata noaptea fara nici o miscare/zgomot pana de curand (de 2 luni) cand a inceput sa se trezesca in timpul noptzii odata ,sa planga sau sa vina pas-pas la noi in camera cu perna in brate.

Sper sa fie un episod trecator partea asta cu sculatul noaptea.intr-adevar mi se rupe sufletul atunci cand plange, dar cred ca a inceput sa viseze.

f f rar o mai culcam cu noi in pat.

Mult succes!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Noi am culcat fetita singura in camera din prima noapte. Camera ei era lipita de a noastra, lasam usile deschise, asa ca era ca si cum ar fi fost cu noi in camera. Mie mi-a fost usor asa, pentru ca nu ma trezeam la fiecare fosnet si ma odihneam cum trebuie. Eu m-am simtit tot timpul in siguranta si nu mi-a fost teama ca i s-ar putea intampla ceva. Plus ca am considerat ca la ea in camera are mai mult aer, e mai curata atmosfera. Poate spun prostii, dar...

Sa stii ca daca se obisnuieste cu voi in camera, o sa fie intr-adevar greu dup-aia sa il dezveti. Nu cred ca pana pe la 6-7 luni sunt probleme, dar mai tarziu... De exemplu noi cand am lasam fata la socrii mei (avea 1 1/2 ani) si au tinut-o cu ei in camera o saptamana, dupa aceea a fost cosmar cu ea. Se trezea noaptea, nu mai adormea, ce mai... nu te intelegeai cu nici un chip.

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. id="blue">-- Carl Saganid="size1">

Printesa mea doarme in patutul ei din camera ei din ziua in care am adus-o de la maternitate. In primele 3 saptamani am dormit cu ea in camera, dupa care am revenit in camera noastra; din acea noapte si eu, dar mai ales ea a dormit mult mai bine. Nu avem nici un fel de baby-phone si nici nu am simtit vreodata nevoie de unul, nu se pune problema sa n-o aud daca se trezeste.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

eu si acum dorm cu Diana, la 3 ani si jumatate, ca altfel cade din pat...

[*]Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 [*] http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

paginuta personala:

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

De la 6 luni in camera ei, transfer realizat fara probleme. De cand am mutat-o doarme foarte bine, pana la 6.30-7 unde pana la momentul ala se trezea la 4.30 din cauza foielilor noastre. Are in camera aerul mai curat, o ascult prin monitor si totul este bine, si pentru noi si pentru ea. Eu n-am mutat-o mai devreme ca imi trebuia mie sa imi fie aproape, dormeam eu mai linistita:)

Timea si Mara 10 sept. 2004

http://community.webshots.com/user/timea2004

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...