slippers76 Publicat Mai 11, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2005 Buna ziua. Sunt cam noua pe aici si cam ratacita. Am si eu o intrebare: cum ati scapat de scutece fratilor?!? Noi facem doi ani saptamana viitoare si nu reusim nici cum. Orice sfat/smecherie sunt binevenite. Multumesc[bibe]id="Andale Mono">id="size1"> mama Mirunei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligiacobalt Postat Mai 11, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 Buna Sa cauti in index caci sunt o gramada de subiecte pe tema asta. De ex fetita mea de an si 10 luni inca face in Pampers dar sunt perioade in zi cand o las fara si stau dupa ea si o pun pe olita si de cele mai multe ori face. Mai problematic este cu caca ca face tot in pampers nu vrea la olita Mult succes Ligia Ligia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slippers76 Postat Mai 11, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 Merci pentru informatie. Incep acu' sa scormonesc prin index, poate aflu ceva nou. Imi pare bine de cunostinta[flo] mama Mirunei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christel Postat Mai 11, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 Grea problema asta cu scutecele. La noi a fost cam asa: nu i-am mai pus ziua dupa doi ani, i-am lasat olita la indemana, in camera si a invatat repede sa se duca sa faca la olita. Mai greu este noaptea ca si acum la 3 ani ii mai pun noaptea, ca se mai scapa si mie teama sa nu stea uda. Am incercat sa nu-i mai dau lichide dupa ora 18 si vad ca functioneaza, cand nu bea lichide seara nu mai face noaptea pe ea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.