Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

In avion cu copil de a 1 an si 5 luni

Recommended Posts

Dragii mei,

Vom merge in aug. in vacanta in Grecia cu avionul. Este vorba de o super-oferta, din partea firmei sotului, gratuita pentru noi 2 , adultii. Normal ca vrem sa-l luam si pe jr. de 1 an si 5 luni cu noi.

Intrebari:

1. Putem sa nu-i luam si lui loc, sa-l tinem in brate sau sa se plimbe pe-acolo, asa, in voie?

2. Cam cate ore se fac pana in Grecia, din Buc.?

3. Caruciorul intra in limita de kg admise pt. bagaj, sau e extra, adica intra pe langa restul bagajelor?

4. Cat e limita de kg/persoana la bagaj? Sau de ce depinde? De aeroport, de companie aeriana etc.??

5. Ce lucururi vi s-au parut basolut indispensabile cand ati zburat cu copiii?

6. Orice alt sfat/tip legat de calatoria cu avionul / vacanta in Grecia cu copilul sunt binevenite! [asia]

Va multumesc!

[pup]

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)

Poze - [bibe] si[copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Uita-te pe site-ul Tarom-ului. Iti raspunde la 90% din intrebarile tale.

Eu am zburat cu Dav, Paris-Buc si retur, cnd avea 4luni. A fst ok. (la dus a stat in brate la mine, cnd ne-am intors a stat in bazinet...al tau e insa prea mare ptr bazinet).

[majoreta] id="Tahoma">Luminita id="red"> [mamica] si [copil] DAVID - 11.03.2004 id="blue"> [bibe]

Povestea nasterii lui David[foto]

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Ven

Raspunsuri [:D] :

1. Copii pana la varsta de 2 ani nu au nevoie de bilet.

2. Asta nu stiu.sorry

3. Eu cand am fost cu bb in taraam lasat caruciorul la intrarea in avion,personalului...si l-am luat in viena unde am facut escala....deci carutul nu a intrat in limita de kg admise...acum nu stiu daca o sa fie si la voi asa ptr ca presupun ca nu faceti escala...cel mai bine sa suni la compania aeriana si sa intrebi.

4.Limita de kg cred ca depinde de companie...de ex la mine candam fost prin viena 20kg bagajul mare si 8 bagajul de mana,10kg bagaj bb..

5.Jucarie noua,biberoane/canutza,ceva de mancare in caz ca nu accepta mancarea din avion,scutece,servetele umede ptr manutze,hainute de schimb in caz ca se murdareste (varsa ceva sau chiar cacutza[:D] )

6. daca imi mai aduc aminte ceva iti spun

Zbor "usor" si distractie placuta!!!

mami,tati si bb george (22.05.2004) ->id="size3">id="blue">id="pink">id="size3">[copil]

[9cer] poze nunta ->id="size3">id="blue">id="purple">id="size3">[zana]

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Ven,

Si noi vrem sa mergem cu copilu' de 1 an si 10 luni in vacanta in Grecia dar prin septembrie. Ce stiu este ca pentru infanti 0-2 ani nu se plateste loc in avion doar taxe de aeroport. Cu durata zborului, depinde unde va duceti: pina in Creta la Heraklion se fac doua ore. Pina-n Atena vreo ora si un sfert. Limita de bagaje e in functie de companie. Poti suna compania cu care pleci sa afli. Sa aveti grija ca in august cred ca e nitel cam cald in Grecia.

Oricum vacanta placuta,

Ella

Anastasia

• 3 weeks later...

draga mea,

calatoria cu avionul pe ruta bucuresti-atena dureaza 1 ora si 45 de min. in ceea ce priveste facilitatile de care puteti dispune, acestea depind de companiile aeriene.poti intreba la tarom,olympic airways (un picutz mai scump decat tarom-ul )si mai exista si aegean airlines.intr-adevar in august e fff cald aici deci nu uitati lotiunea protectoare si palariutzele!! in rest: calatorie placuta si distractie la maxim!! [cool]

polixeni

Tot ce pot sa adaug este ca ar fi bine sa ai o canuta cu apa/suc/lapte din care sa bea la decolare si la aterizare (ajuta la desfundarea urechilor) si ca nu prea cred ca ar putea sa se plimbe chiar in voie pe acolo. Nu de alta, dar mai trec carucioarele alea cu mancare si bautura si nu prea este loc. O sa cam stea in brate (intr-adevar nu este nevoie de loc pentru copii pana la 2 ani), sper ca sta bine cu rabdarea. [:D] O jucarie noua ar fi super. [;)]

Claudia si [bonjovi] Cristi (16.12.2002)

Ven,

Daca zbori cu TAROM :

1. Infantii (copii 0-2 ani) nu au loc in avion - platesti 10 % din tarif si il tii in brate

2. 1 h 35 minute

3. Caruciorul se transporta gratuit

4. limita este 25 kgs / persoana (caruciorul este gratis, repet)

5.Pampers, bibe, suzeta (sau alt adormitor favorit)

Andre si BB Tibi

buna! ioana calatorit cu avionul de la 5 luni. am ales olympic, pentru ca aveau preturi mai logice.

am platit 40 de euro in plus pentru ioana.cred ca asa o sa fie si la voi.40, 45, nu mai stiu.

mancarea pentru bebe trebuie sa comanzi in momentul in care faci rezervarea.

carutul l-am avut pana la intrarea in avion, acolo l-au luat si ni l-au dat cand am coborat. nu-l puneti la bagaje, unde dati bagajele o sa va puna un sticker special pe carut..

in principiu se face o ora si 20 de minute, dar grecii nu pleaca niciodata la timp..nu o sa-l lase pe copil sa zburde prin avion, nu e chiar asa de sigur.il tineti langa voi, ii luati jucarii, niste apa, suc, papica lui daca nu comandati din timp. si ceva sa mestece la aterizare, atunci dor un pic urechiusele.

in grecia palariuta si hainute din bumbac, si nu tineti copilul in soare puternic in maieu si pantalonasi scurti. la orele periculoase sa fie imbracat in ceva racoros dar sa fie acoperita pielea...nu uitati de lotiune.

apoi, nu beti apa de la robinet. numai si numai apa plata! sa-l spalati pe maini, si sa nu-l lasati singur pe pajisti, in locuri cu vegetatie multa. nu mancati de la vanzatorii ambulanti, si evitati localurile care arata ieftin (eu ma ghidez mereu dupa scaune, scaunele de platic spun multe despre un restaurant). acum depinde si unde mergeti. daca mergeti in atena, am multe sfaturi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...