Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Iritat la funduletz pana cand?

Recommended Posts

De fiecare data dupa treaba mare i-am dat copilului meu cu o crema la fundulet, dupa spalat. Am folosit mult timp cutaden, acum am schimbat cu crema de galbenele. Nu stiu ce sa cred, s-a obisnuit pielea asa sau e el mai sensibil, dar luna asta face 3 ani si eu deja ma intreb pana cand il voi mai unge la fundulet. Pentru ca am observat ca daca uit sa ii dau cu crema dupa ce l-am spalat dupa treaba mare, a doua zi e rosu acolo si zice ca il doare. Intr-un fel, nu se poate fara cremutza si nu stiu cat o mai tinem asa ca nu mi-l pot imagina mare fiind dandu-si cu creme la fund.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Desenele lui Liviu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chiar ca ai exagerat cu unguentele alea.La 3 anisori sunteti baieti mari ca sa mai folositi dupa fiecare spalat asa ceva.Din cate am inteles il ungeai tot timpul cu Cutaden chiar daca nu avea nimic copilul.Eu stiam ca se foloseste numai in iritatii.Noi de ex.am folosit cand era mai mic lotiuni pentru copii cu sanosan s-a impacat bine sau ulei fiert amestecat cu o fiola vit.A apoi nu am mai folosit nimic.Si acum la 4 ani jumate cand se mai irita uneori il dau cu un pic de nidoflor dar in rest numai spalat si atat.poate ca el micut fiind mai incurca lucrurile si in loc de usturat sa nu zica ca il mananca cumva si atunci poate are viermisori sau poate face cacuta greu si de fapt il doare la intrare in anus.Nu stiu,zic si eu tu il cunosti mai bine.Sau poate i-a intrat in reflex chestia cu unsul si atunci ca sa-ti aminteasca de asta zice ca il doare.Noapteas cand doarme lasa-l fara chilotei chiar si ziua prin casa numai cu pantalonasi ca sa fie mai lejer.

andreeat

Of, pai sa te lamuresc. De cand s-a nascut l-am uns doar dupa kk, dupa spalat ca nu am avut prea mari probleme cu iritatii. Insa iritatia aparea automat daca nu-l ungeam si toot asa, a crescut, am incercat sa nu-l mai ung dar aparea iritatia. Si acum spune cand il doare si se verifica adica e rosu in zona, aplic crema si ii trece. Se vede clar ca e iritat. Poate problema a aparut si pentru ca pana pe laa 2 ani a fost constipat si se irita tare, nu puteam sa nu il ung. Cum observam ca nu e constipat, incercam sa nu il ung da too se irita asa ca a doua zi il ungeam si ii trecea. Acum nu mai e constipat dar tot trebuie sa il ung ca altfel e rosu acolo.

Desenele lui Liviu

Mai bine posteaza subiectul la parintii intreaba...... ca acolo intra mai des mamicile de copii si poate se gaseste cineva care mai trece prin asa ceva sa te indrume ce sa faci.Parerea mea este sa incerci sa-l lasi cat mai neuns ca poate se roseste un pic si cu timpul trece sau ungel mai rar si cu altceva.de ex nidoflor incearca sa-i dai o data de doua ori si pe urma fa o pauza si vezi ce se intampla.

andreeat

Multumesc mult!

Am mai pus io odata problema asta la lista pt parinti, dar nu am aflat nimic in afara faptului ca tre sa renunt la crema cu zinc si sa folosesc una cu galbenele ceea ce am si facut. Acum voi incerca si sfatul tau cu nidoflorul.

Desenele lui Liviu

Cred ca ar trebui sa facem o analiza a scaunului...exista si altceva , nu coprocultura, un examen chimic, pentru ca si noi ne iritam si nu se intimpla asta inainte de diversificare. Ce pot sa-ti spun, ca-i clar ca scaunul are ceva. Noi acum am descoperit o crema pentru iritatii de la SEBA- o noua gama de produse pentru bebe care-i foarte buna. Noi tocmai am scapat de o enterocolita, si am avut vreo 3 zile cite 5 scaune pe zi .Cred ca daca nu aveam crema asta, cu Nidoflor si Bepanthene nu ma vedeam bine !!

lidia

Fiul meu are 9 ani, si tot continuam exercitiul asta cu cremuitul. Este adevarat, nu se irita decat daca nu il spal dupa scaun, dar daca suntem plecati undeva si nu avem ci\onditii de spalat, in doua ore are un fund rosu de maimutica. Deja se creia o pauzaste singur, si daca nu avem Nidoflor la indemna, foloseste chiar crema mea de fata! Cu 500 de mii la fund, asta e, doar hidratanta sa fie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...