megbeng Publicat Mai 11, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2005 sunt indecisa daca sa incerc sa imi fac si eu , macar o data, parul permanent...natural, parul meu e un pic ondulat,blondutz, destul de des si acum e tuns pana la baza gatului...stiu ca se spune ca permanentul distruge parul....imi impartasiti din experienta voastra? cat tine un permanent lejer? cat costa? "SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE" (NICHITA STANESCU) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Mai 11, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 eu nu as mai opta ptr asta. si eu am parul destul de des si mi s-a lasat instant. asta cand era ceva mai lung. oricum..tu hotarasti [flo] MirelaV pupicei pe burticei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorina-Alexa Postat Mai 11, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2005 Si eu am vrut sa-mi fac un permanent usor,am mers la coafor dar coafeza mi-a rec9omandat sa nu-mi fac deoarece,in cazul meu,imi va distruge parul. Bine,eu am firul subtire,la tine poate fi cu totul alta situatie. Mergi si cere sfatul cuiva care se pricepe,si pe mine m-ar tenta dar parul meu nu prea suporta. Sorina. "The heart is the most essential human quality" id="red"> [foto]Poziciid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unboticutz Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 eu m-am facut de 3 ori; in primele doua dati a iesit cat de cat cretzofon si a tinut mult dar mi-a si deteriorat parul. a treia oara am cerut un permanent lejer; a fost atat de lejer incat dupa 3 spalari nu a mai ramas nimic din el[bang] daca te hotarasti sa te faci ai grija sa nu te speli foarte repede pe cap (adica nu in aceeasi zi sau a doua zi); e foarte importanta prima chestie pe care ti=o face in par dupa ce iti da jos bigudiurile (mie mi s-a parut ca s-a aranjat foarte frumos atunci cand mi-a pus imediat ce mi-a dat solutia din par alte bigudiuri mai mari) si mai ales foloseste multe masti/balsamuri atat dupa cat si inainte de permanentare. succes! ps eu am gasit alte metode de aranjare: uscator de par cu difuzor, uscator de par-ondulator (nu stiu exact cum se cheama, arata ca un ondulator dar functioneaza dupa aceleasi principii ca un uscator), bigudiuri mari, plus spuma/fixativ. daca exersezi iti ies si asa onduleuri frumoase fara sa iti arzi parul.. [afro] Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Mai 12, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 parul meu oricum e ondulat si arata foarte misto in prima zi, chiar si a doua dupa ce il spal, fara sa ii fac nimic...cel mult ii pun un pic de spuma, in rest, mama natura se descurca de minune...problema e ce se intampla dupa a doua zi, cand, dupa ce il pieptan, are un aspect foarte dezordonat si neglijent...nu pot sa ma spal tot la 2 zile pe cap, ca mi s-ar ingrasa f repede, plus ca e si o problema de timp...de aceea ,ma gandeam la un permanent lejer...coafeza mea zice ca am firul destul de gros si sanatos, dar ca e pacat de el... o sa ma mai gandesc... "SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE" (NICHITA STANESCU) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 eu am avut o singura experienta legata de permanent si mi-a fost de ajuns[bang]mi-a iesit ceva ceva dar mi- a distrus parul de a trebuit sa fac niste tratamente sa-si revina...de atunci nici nu-mi mai trece prin cap Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unboticutz Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 megbeng folosesti un piepten cu dinti rari? eventual nu de plastic? stiu ca e mult mai bun pt par ondulat/cret decat unul obisnuit Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burtocika Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Eu nu stiu ce fel de par aveti voi sau peste ce coafeze ati dat, ca eu sunt facuta permanent de vreo 5 ani si e totul OK. E-adevarat ca multe coafeze, in special mai tinerele, nu mai stiu sa faca un permanent ca lumea ... Deci, sa va povestesc din experienta mea: eu am un par moale, cu fir subtire, "pufos", si cu tendinte evidente de ingrasare. Si mai e si putin. Asa ca singura solutie a fost un permanent, si inca unul zdravan ,ca sa iasa cret cret. Daca parul este moale, sa NU folositi balsam inainte de a face permanentul. Coafeza mea a gresit o data si, ca sa-mi protejeze parul si sa nu se aspreasca, mi-a pus balsam in solutia de permanent. Mi-a tinut foarte putin permanentul, si era flescait de tot. Daca insa firul e mai gros, balsamul se recomanda. Dupa ce iti scoate moatele de permanent, depinde foarte mult cum vrei sa-ti stea buclele: daca vrei bucle mari si ai par lung, merge sa ti le puna pe bigudiuri mari si sa ti le usuc asa; in cazul tau, daca parul e pina la umeri, s-ar putea sa mearga; eu nu vreau bigudiuri mari, ca-mi desface buclele si arat ca un papuas, dupa ce le scoate pe alea mici imi da cu spuma si ma usuca fara sa-mi desfaca prea mult buclele. Permanentul usuca parul, deci daca ai tendinte de ingrasare e numai bun. Eu cind sunt facuta permanent ma spal o data pe saptamina, cind trece efectul trebuie de 2 ori. Sa NU-l usuci cu foehnul, pt ca se desfac buclele si o sa stea ca o claie diforma, plus ca distrugi parul. Il stergi bine cu prosopul, incercind sa mentii forma buclelor (adica nu-l tragi in jos), dupa care dai cu spuma prin parul umed si-l lasi sa seusuce, fara sa-l piepteni. Eu nu folosesc un piepten cu dinti foarte rari, ca o furculita, si-l descurc numai umed. Dimineata imi umezesc palmele si-i mai redau forma si sta toata ziua. De distrus parul ... nu mai mult decit alte tratamente la care-l supui. Daca suporti si nu se flescaie prea tare, poti folosi balsam si tot felul de masti pt tratamentul parului vopsit sau permanentat. Si de spalat IN NICI UN CAZ MAI DEVREME DE O SAPTAMINA DUPA CE L-AI FACUT !!! Altfel se duce solutia si arata ca o fleasca ! L-ai facut degeaba! Mai lejer inseamna ca te tine mai putin cu solutia - 10-15 minute, mai cret - 30-45 minute. Ca sa prinda solutia parul trebuie acoperit cu o casca de plastic (o punga, ceva) ca sa stea la caldura solutia, eventual si un prosop deasupra. Dupa 20-30 minute il verifica coafeza si vede daca poti sa mai stai sau iti scoate plasticul. Sa stii ca plasticul asta e foarte important, eu am schimbat vreo 3 coafeze si nic una nu mi-a pus plasticul, ca de, era "demodat", si dupa primul spalat s-a dus naibii permanentul ... Hai ca ti-am facut capul calendar ... Boghi http://community.webshots.com/user/bogdanai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Si eu am parul ondulat, de ce sa te faci permanent sa-l arzi? Lasa parul asa, daca vrei sa fie mai ondulat, pune niste bigudiuri, si da cu fixativ. Otilia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancuzza Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 si eu cred ca depinde mult de coafeza...eu am dat-o in bara o singura data. am cerut unul lejer si am iesit ca o oaie. am firul subtire si drept, asa ca degeaba e mult ca daca nu e tuns bine nu se vede, pare o matura... cu permanetul eram asa [afro], asa ca acum prefer matura... am vazut in schimb permanete f reusite... incercarea moarte n-are.... http://community.webshots.com/user/ancuzza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.