Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tricicleta in loc de carucior

Recommended Posts

Buna mamicilor![;)]

In ultimul timp(de cand a venit caldura asta mare[:D]), observ mereu mamici cu copii, dar nu in carucior ci intr-un fel de triciclete, cu tot felul de accesorii, poate erau si anultrecut, insa nu le-am dat prea multa atentie.

Va rog, cine are sa ma lamureasca si pe mine[:D]

- cat e de sigur pt copil? (a mea fetita are 1 an si aproape 5 luni)

- cat de usor se manevreaza...ce pot sa escaladez, cum traversez... ma rog, chestii din astea. Inlocuieste total caruciorul?

Noi sambata am vrut sa cumparam un astfel de ... exemplar:))), dar am zis sa mai asteptam...

Multam fain[asia][flo]

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi i-am cumparat o tricicleta rosie cand a implinit 1 an, o conducem noi are un maner la spate ghidezi tu sensul de mers. Ne este utila, mergem la plimbare cu tricicleta , nu mai mergem pe jos pe distante mai mari. La ghidon are un cap de caine de plastic cu melodii si il atrage. Sta cuminte acolo , acum are 1 an si 2 luni.

Fiecare parinte cumpara ce vrea pentru copilul lui!

Sanatate!

Otilia

Eu ador tricicleta, o folosim de la 1 an. Alexandra mea nu mai sta demult in carucior si era mai mare chinul. In tricicleta are relativ mai multa rabdare. Relativ, ptr ca ea nu sta in principiu nici o secunda. Bona iese insa cu caruciorul, zice ca e greoi cu tricicleta.

Revenind la intrebarile tale. Noi avem tricicleta cu un fel de bara de jur imprejur, deci este sigura. Trebuie sa ai grija sa fie stabila si sa aiba suport ptr picioare pentru ca nu stie inca sa pedaleze.

Manevrabilitatea depinde de model. Daca e mai rezistenta merge si pe teren denivelat. Insa la trotuare trebuie ridicata (cel putin asa e a noastra), nu merge doar impinsa.

Rox id="green">si Alexandra Maria id="red">[copil] (10.02.2004)

Acele bicicletute sunt special pentru copii si sunt de la 10 luni,au o bara in fata care tin copilul sa nu cada,au si un locas dedesupt pentru pus piciorusele,si care poate fi montat in asa fel cind esti in casa incit transformi bicicleta in balansoar si sunt si cu umbreluta pentu soare si au o jucarica,care cinta vorbesc in cunostinta de cauza caci lucrez in domeniu.Sunt destul de sigure,eu i-mi plimb fetita de 10 luni cu o astfel de bicicleta si are un miner cu care o ghidezi foarte usor.Singurul lucru de care trebuie sa te asiguri este ca fetita ta va vrea sa stea in ea,nu toti copii sunt incintati de ele(nepotelul meu nu a vrut deloc,prefera sa invirta rotile si atit)ca sa nu dai bani degeaba.

Alina si[copil]Alexandra

PS.Mai tirziu cind fetita va ajunge la pedale se scot toate accesoriile pentru bb si ramine bicicleta care merge si pina la 5 ani

Da Klaus, avem la fel se pare tricicletele cu umbreluta sus , eu ii pun in fata in locasul care ramane gol de la capul de caine biberonul cu ceai si o jucarie care suna, sau o chitara cu melodii, sau alta jucarioara si cand se plictiseste isi ea de acolo jucaria, sau telefonul lui mobil cu melodii (tot jucarie) si se joaca.

Otilia

Fetelor, saru mana pentru raspunsuri[asia],

pai daca ai vostri copii, mai mici, stau in trici... si mai ales daca au acolo si sunete, jucarii, atunci, nu vad sa fie vreo problema cu Mariuca mea.

Deci la trotuare, scari etc, tre' ridicate...nu merge ca la carucior, doar sa pui piciorul pe bara aia...[:D] Eee, multe mai vreau, eventual sa mearga si singura!

Eu o sa caut din aia cu umbreluta si cos pt diverse lucruri copil...[bicla]

Va pup[;)]

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

quote:Originally posted by mamagiuliei

Roxana G,nu-mi dai pls un link sa vad poza tricicletei Alexandrei ???[help][pup] la parinti si bebici !!!Leoaicele Daria & [copil]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">[cit]Povestea-nasterii

id="quote">id="quote">Gasesti pe albumul de aici pe desprecopii.Rox id="green">si Alexandra Maria id="red">[copil] (10.02.2004)

si noi avem tricicleta si este foarte practica. denisa are 1 an si 10 luni si este foarte incantata de ea. vara trecuta am folosit-o destul de putin, inca mai adormea afara si in tricicleta era imposibil. dupa cum s-a mai spus, este un pic mai greu de manevrat decat un carut, si ma refer la borduri. ca sfat, daca vrei sa cumperi una: rotile sa fie din cauciuc, nu plastic, si cat mai mari; "batul" cu care o ghidezi sa fie cat mai solid (multe mamici au ramas cu el in mana!!!). altceva, daca vrei sa o foloseasca si mai tarziu, cand v-a putea sa pedaleze.... unde se imbina pedalele in roata din fata sa nu fie din plastic, la noi o pedala nu mai merge, s-a macinat plasticul!!! daca cumperi una cu melodii, sa te asiguri ca are si un buton de unde se opreste "muzica", sa nu fii nevoita ca mine sa scoti bateriile pe strada... si in general sa fie mai mult fier decat plastic, iar plasticul sa fie de buna calitate.

eu am luat-o din hala, are un cap de iepuras si culorile sunt rosu, galben si albastru... sa NU luati din-aia!

diana si denisa

http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...