Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum "pacalesc" rusii

Recommended Posts

iau de un an Triquilar..acum sunt in saptamana de pauza si ar trebui sa imi vina maine ..as vrea sa ii mai aman...sau sa ii aman luna asta...cum sa fac? sa iau de maine o folie noua?

e necesar si obligatoriu aproape sa NU vina..

merci

[flo]

[pup]

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este un subiect asemanator la "Femina Intim".Cred ca poti afla de acolo mai multe.Nu cred ca este foarte indicat sa incepi o folie noua,poti sa dai nastere la niste dereglari hormonale de toata frumusetea.Asa mi-a spus doctorita,atunci cand am vrut si eu neaparat sa nu-mi vina,dar am renuntat si m-am resemnat ci ideea de a sta cu pantaloni(scurti)la plaja si fara balaceala.Acum nu stiu de ce vrei tu sa nu-ti vina dar o faci pe pielea ta oricum.Tu esti cea care decizi.

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

NU VREAU SA imi vina ca sa ..pot sa ma bucur in voie de OMUL PE care il iubesc si pe care nu am sa il mai vad 2 ani.

deci e destul de important..;)

[flo]

[pup]

danna2002

pai acolo era vorba sa ia fara pauza..2 folii la mine problema e ca ...EL nu mi a zis din timp ce imi pregateste..si au trecut deja 3 zile de cand nu iau

[flo]

[pup]

danna2002

Incearca si tu cu vitamina K.Si eu stiam despre asta de la prietena mea,cu toate ca vad ca unele fete o "blameaza".Nu a patit nimic,doar ca nu i-a oprit sangerarea de tot, cu toate ca era ceva nesemnificativ,Acum,ce sa zic,probabil ca fiecare organism reactioneaza in felul sau.

Sunt sigura ca ai sa gasesti solutia potrivita!

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...