andora Publicat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2005 ... Sambata am fost plecata iar cand am venit acasa masa era pusa, mama facuse snitele si piure - mancarea noastra de week-end d-inainte de '89 (plus ciorba aferenta savurata in timpul desenelor animate de la TV sau dupa caz al "Cascadorilor rasului" sau cantecelor pioneresti.. iesitul in fata blocului... Si ma apucara nostalgiile, acum imi dau seama cat valorau duminicile in care ne adunam toata familia, bunica ce se prezenta mereu la masa, povestile ei din copilarie sau de cand a fost in America... pe care-as fi vrut sa le mai aud dar nu se poate... filmele acelea pt copii de la ora 12 cu "Racheta albastra", "Toate panzele sus", "Arabela" sau "Ciresarii" Apoi imi vin in minte serile d-inainte de teze (cand primeam suc ca sa invat mai bine[:D], metodele de a usca desenele cu Acuarela in ultima clipa, serbarile, iesirile pe stadion de Ziua Pionierului, primul ciclu [il], apoi certurile si lacrimile aferente cand ziceam ca vin acasa la 22 si veneam la 23 sau mai tarziu... chiulul de la facultate ca sa stau cu iubitul, si tot asa... Voua nu va e dor ? Ce va lipseste din apoca ante-casatorie? Nu regret nimic, si de fapt nu stiu daca nu cumva mi-e dor de fapt de copilarie... PS: Nu dati cu pietre, am facut 10 ani de la terminarea liceului, am stat in aceeasi banca, cu aceiasi colegi si de aceea cred ca m-au napadit vechile simtiri[:D] PPS: Mentionez ca NU regret epoca de Au ci doar varsta mea de atunci. Andreea[balcon] & Gogo[majoreta]maimutica[aerob]id="red">id="Comic Sans MS"> (DN 10.10.2004) [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 ... Când eram flacau la mama Hei, ce ploaie si ce vânt! Dam si eu în fete iama Fiindca ploua pe pamânt ! Iar când mi-a mijit mustata Hei ce ploaie si ce vânt! Tot în râs am luat viata Fiindca ploua pe pamânt ! Dar de când m-a ars napasta Hei, ce ploaie si ce vânt, Si mi-am luat si eu nevasta Ploua într-una pe pamânt. Si, de-atunci, batu-o-ar gaia Fie ploaie, fie vânt, Beau si eu cât toata ploaia Care cade pe pamânt. ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucasimarius Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Cel mai mult imi lipsesc zilele de joaca din spatele blocului.Aproape ca imi dau lacrimile cind ma gindesc ce bine era atunci.Oare copii de zi mai stiu sa joace "frunza", sau "tara tara vrem ostasi"? Imi este dor si de serile in care tata imi citea aceleasi doua povesti pe care le ceream cu insistenta.Ma fascinau, si inca nu mi-a trecut "Croitorasul cel viteaz" si "Muzicantii din Bremen". Imi este dor de prajitura "Dobos" a mamei, imi este dor de bunicul meu care a murit cind eu eram mica dar tin minte cum ma tinea in brate si-mi povestea o groaza de lucruri, imi este dor de pauzele de 5 minute de la scoala in care reuseam sa dam o fuga pina in parc la circ pentru a ne urca in dud, ce mai imi este dor de clipele cu parintii mei cind plecam duminca cu Marigeta -dacia rosie- in excursie la munte. Offffffffffff, ma apuca plinsul.Nu stiu daca o sa reusesc sa-i fac pe copii mei sa simta ce simt eu acum.Ma duc sa o sun pe bunica fiindca mi s-a facut un dor de ea......[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramba Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Pentru asta ai o singura consolare. Copilul sau copii tai vor avea aceleasi nostalgii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herra Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 si mie mi-e dor de copilarie, de anii de liceu, de bunica... uneori/destul de des cand spun "acasa" ma gandesc tot la casa in care am crescut, unde nu am grija mancarii, unde e tot timpul curat, liniste... si imi amintesc cum imi spunea mama sa ma bucur de anii aia, ca nu ma mai intalnesc cu ei, iar eu ma grabeam sa cresc, sa plec de acasa - la facultate si apoi "la casa mea"... sper sa retraiesc macar in parte copilaria si adolescenta, alaturi de Vlad!id="Comic Sans MS">id="green"> Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...id="Comic Sans MS">id="limegreen"> [loveyou] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Mai 12, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 quote:Originally posted by joxy...Si, de-atunci, batu-o-ar gaiaFie ploaie, fie vânt,Beau si eu cât toata ploaiaCare cade pe pamânt....id="quote">id="quote">.... gaia, da? [cheers]Andreea[balcon] & Gogo[majoreta]maimutica[aerob]id="red">id="Comic Sans MS"> (DN 10.10.2004)[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Mai 12, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Ralucasimarius, nu cumva ai si tu cartea aceea groasa de povesti de Fratii Grimm? Ca si eu o reciteam mereu... Copiii din ziua de azi nu stiu ce-si vor aminti, noroc ca unii mai au bunici pe la tara sa mai scape nitel de calculatoare si de cuceririle stiintei, eu n-am avut, noroc cu soacra-mea ca ma readuce cu picioarele pe... noroi. Prin fata blocului n-am vazut sa se mai joace decat leapsa predominant...in rest se pare ca sunt mai atractivele chiosculetele de la parterele blocurilor cu ispite dulci de 10.000 de lei in jurul carora stau adunate grupurile de pitici, povestind despre softuri si jocuri in retea[:(!] PS: Mai oameni buni, eu n-am vrut sa va amintesc de cei ce nu mai sunt... eu acum plang de-a binelea dar... nu face bine... nu mai am nici unul din bunici, dar amintirile parca sunt de ieri... Andreea[balcon] & Gogo[majoreta]maimutica[aerob]id="red">id="Comic Sans MS"> (DN 10.10.2004) [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chaton Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Ooooo,ce subictel!!!io mi-s melancolicoasa de fel,tot 10 am de cand am terminat liceul,amintiri garla..mi-e dor de toate...am avut o viata frumoasa in copilarie si adolescenta cu parinti care m-au iubit si ma iubesc inca..mama nu mai e printre noi,dar stiu ca ma iubeste si ma vegheaza de sus din cer..toate ma fac sa plang uneori..de ,semn de batranete..da,vorba andorrei,nu regret nimic,poate varsta mea de aunci..eeei,asa ,joxy,"caaand,eraam,flacaau la maaama,hei,ce ploaie si ce vant.." ma duc sa ma joc cu Cosmin,gata!![il][il][il][il][il][il] http://www.babiesonline.com/babies/c/cosmin http://community.webshots.com/user/motancea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcrmiki Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Si eu sunt nostalgica uneori cand imi aduc aminte de copilarie. Asa as mai vrea sa retraiesc macar o zii din copilarie cand mergeam la bunici si ne strangeam cu totii. Dar timpul trece si noi imbatranim, cand eram copii ne doream sa fim mari, acum suntem "mari" si ne dorim sa fim mici, omul nu este multumit niciodata cu ce si cat are. Numai bine! Miha&Sorin&Bogdan&Vlad Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grenouille Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 mie imi lipsesc cartile.... doamneeee cum imi lipsesc (si cred ca nu numai mie) orele alea de stat cu cartea in mana ca nu era tv, lectiile le terminam... imi luam cartea si mergeam undeva afara si citeam. nu mai am timp nici sa mor acuma, abia am timp sa frunzaresc o carte in metrou cand vin la servici. seara cad rupta, abia am timp sa ma uit la tv un pic. parca era mai bine cand nu mi-l cumparasem... No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.