Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Produse Ana Aslan?!

Recommended Posts

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La mine a functionat.. Adica scopul meu era sa nu mai cada si sa nu mai am celebrele cojite care functioneaza mana-n mana cu stressu.. Si l-am atins.. Nu stiu exact ce urmaresti tu prin folosirea acestui produs.. Eu inainte de el am dat si cu celebrul gaz cu usturoi (cu ulei de masline, ulei de ricin, vitamina e si ou) si tot la fel de bine a functionat...Dar e mai comod sa-l cumperi direct facut si sa torni sticla in cap [alcool]

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

id="purple">
Distribuie pe alte site-uri

DRagele mele,

Ati deschis un suboiect care pe mine ma intereseaza...Imi cade parul mai rau decat cainelui meu...Noroc ca am destul, altfel eram cheala pana acum...Dupa ce am alaptat 11 luni, sunt cu Ca la pamant...[bang][bang][bang]

Am inceput de capul meu sa iau pastilutze de la Eurovita, speciale pentru par si unghii (care se exfoliaza groaznic), insa doream si pentru par ceva extern...si chiar ma gandeam la Produsul Gerovital de care aminteati! Pentru cele care l-ati folosit, puteti sa-mi spuneti dc v-a ingrasat parul/pielea capului??? Ma intereseaza f. mult asta...

Eu am par destul de uscat, la sf de saptamana nu se luceste, doar e imbacsit de praf...Am schimbat de curand samponul...am luat unul pt. par normal/cu tendintze ingrasare si atat mi-a fost...s-a ingrasat...

Si am spus stop!

Candva am folosit clasicul gaz+ricin+lamaie+galbenus...si parul s-a ingrasat!!! Puteti sa-mi raspundeti dc cu produsele gata preparate se intampla la fel??? Eu nu am cojitze...doar par uscat si fara vitalitate...(de la vopsit)

Multumesc mult!

[majoreta] Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ian. 2004)id="orange">

Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2">

[:D][:D][:D] Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn) [:D][:D][:D]id="limegreen">

quote:Initial creeata de numeioana

A folosit cineva produsele Anei Aslan? Pe mine ma intereseaza tratamentul pentru par cu petrol , ulei de ricin si vitamina A. L-am cumparat si l-am folosit doar o data, azi va fi a doua oara. Ce ziceti, ar trebui sa ma astept la minuni?Ioanahttp://community.webshots.com/user/numeioana

id="quote">id="quote">Eu l-am folosit de doua ori pana acum(dupa cum ai vazut ca scrie si pe eticheta,tratamentul trebuie utilizat minim 4 saptamani) ,dar am auzit ca este foarte bun.Poze cununie civilaDiverse poze

A folosit cineva produsele Anei Aslan? Pe mine ma intereseaza tratamentul pentru par cu petrol , ulei de ricin si vitamina A. L-am cumparat si l-am folosit doar o data, azi va fi a doua oara. Ce ziceti, ar trebui sa ma astept la minuni?Ioanahttp://community.webshots.com/user/numeioana

id="quote">id="quote"> Mai exact pentru ce tip de par se foloseste? Si la ce e indicat, doar pentru caderea parului? Cine imi da si mie mai multe detalii?"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."Mihaela

quote:Originally posted by Alecsia

id="quote">id="quote"> Mai exact pentru ce tip de par se foloseste? Si la ce e indicat, doar pentru caderea parului? Cine imi da si mie mai multe detalii?"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."Mihaela
id="quote">id="quote">Aceasta este o lotiune regeneranta ce ajuta la rezolvarea parului degradat cu tendinta de cadere.petrolul-regenerantvit. A si E-actioneaza asupre radacinii firului de par,intarind-ouleiul de ricin-hraneste si hidrateaza firul de par pe toata lungimea saSper sa te fi lamurit.[flo]Poze cununie civilaDiverse poze

E bun bun bun .... eu il folosesc in fiecare primavara si toamna.. eu sunt setata pe caderea parului,pana sa descoper lotiunea asta traiam cu impresia ca intr'o zi nu o sa mai am deloc..ei bine, de cand il folosesc nu numai ca nu imi mai cade insa vorba coafezei care ma face bella.."iti cresc puiutzi de par in cap",adika se regenereaza.

Firul de par a devenit mai gros..ce mai ..parca sunt in reclame si alta nu.

Buba,ca trebuia sa existe si asta, e ca .. trebuie insistat foarte mult la clatire, adika sampon o data,sampon de doua ori ...si dupa aia apa cat cuprinde..chiar si asa ramane un iz de [alcool][alcool] petrol in par..

Oricum ,in ceea ce ma priveste sufar ca baba la frumusete.. [:D][:D]si mie imi prieste foarte bine.

va pupa Tina Turner in devenire [:D]

[zana]Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

quote:Originally posted by furni

Cum se cheama si de unde se cumpara ? Daca am parul muci de la vopsit/decolorat (f. uscat, fara stralucire etc) mi-l mai ingrasa/vitalizaza ? E bun ? Va pup si va astept.http://community.webshots.com/user/furni001

id="quote">id="quote">Se numeste "Lotiune regeneranta ptr. par".Se gaseste in farmacii sau in magazine unde se comercializeaza produse Ana Aslan.E foarte bun.Poze cununie civilaDiverse poze

Sau puteti cere tratament cu petrol pt par de la Ana Aslan. Eu asa am cerut iar farmacista a stiut imediat despre ce e vorba. Costa in jur de 150 000 si e mai practic decat sa-mi prepar eu tratamentul cu ulei de ricin, de masline, vit A si lamaie...Intr-adevar miroase destul de puternic si trebuie sa stai mai mult timp cu el in cap si cu parul infasurat in prosop ca sa-si faca efectul, dear sunt dispusa la orice ca sa fiu apoi o mireasa deosebita:)

Eu de la prima folosire am descoperit ca imi sta si parul mai bine si ca il face numai inele (il am ondulat). Il folosesc in continuare sa vad ce efecte are.

Multam pt pareri!

Ioana

http://community.webshots.com/user/numeioana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...