Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Produse Ana Aslan?!

Postări Recomandate

Postat

O folosesc de doua luni. Nu am probleme cu caderea parului dar il las sa creasca si cum e pacatos am zis ca sa-l ajut un pic. Cateodata uit sa o folosesc de 2 ori/saptamana.

Rezultate: nu mai e necesar sa-mi spal parul in fiecare zi ci la 2-3 zile; se aranjeaza altfel si nu mai are aspectul de matura; nu se mai despica la varfuri si e mai placut la atingere.

Dezavantaje: mirosul. Toata casa miroase a petrol si eu bineanteles [:)] Mirosul persista si dupa spalare(indiferent de cate ori aplic samponul-2-3 ori si apoi balsamul-1 data). Puiul meu zice ca miros de parca as lucra la rafinarie [:D] Dar de " baba sufera la frumusete".

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Mie tot de la farma mi-au zis ca Nizoral da dependenta.. Adicatelea dupa ce folosesti si (in cazurile fericite) scapi de matreata, incetarea folosirii samponului Nizoral atrage dupa sine revenirea matretii.. Dupa care o iei de la cap..

Eu am scapat de cojite (ca nu am matreata ci coji) tot cu gazu aista... Insa pare-mi-se, au decis sa se reinstaleze. Asa ca o sa le dau la cap cu ulei de ricin si ulei de masline.. Daca functioneaza va anunt.

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

id="purple">id="size1">
id="right">
Postat
De Nizoral stiam si eu, dar dupa ce nu-l mai folosesc apare din nou matreata. Intrebam de un alt sampon care a avut eficienta la voi, ca eu cred ca le-am incercat pe toate si fara rezultat. Uneori dispare de la un sampon, e eficient pana se termina flaconul ,dupa care la urmatorul o iau de la capat.
Postat

fetelor, despre mirosul de petrol care ziceti voi ca persista.....cat tipm persista? adica ies in lume si simt cei din jur, colegii? ca asta e destul de neplacut....gaz din cate stiu eu se foloseste si impotriva paduchilor, si sa nu ma banuiasca cineva, Doamne-fereste!

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

Postat
quote:Originally posted by megbeng

fetelor, despre mirosul de petrol care ziceti voi ca persista.....cat tipm persista? adica ies in lume si simt cei din jur, colegii? ca asta e destul de neplacut....gaz din cate stiu eu se foloseste si impotriva paduchilor, si sa nu ma banuiasca cineva, Doamne-fereste!

id="quote">id="quote">Nu e asa de puternic mirosul si persista pana la urmatoarea spalare.Se simte doar daca isi apropie cineva nasul de parul tau.Mirosul e puternic doar cand il folosesti si dupa spalare cand e parul ud. Si cand crezi ca ai scapat de miros trebuie sa-l folosesti iar(2 ori/saptamana) [:D] [:D] Daca tu folosesti spuma sau fixativ atunci cu siguranta nu se va mai simti mirosul.
Postat

Foarte interesant ce scrieti...nici eu nu ma bucur de par a la Tina Turner,asa ca merita luat in consideratie.De vreo trei saptamani iau Revalid si se observa deja rezultatele.Nu-mi mai cade parul si creste mult mai repede.Si are ca efect secundar imbunatatirea aspectului unghiilor...pe bune!Din pacate e cam scump pt buzunarul meu...

Michi

Postat

Am dat cu ulei de ricin. Am stat si toata noaptea cu el in cap. Acu' nu stiu daca de la cutremur sau pur si simplu nu e remediul care-mi trebuie, da nu s-au petrecut minuni cu cojitele mele [bang]. Tare-as vrea sa-mi dispara pentru totdeauna...[xx(]

Deeeci.. Revalid am luat si eu o vreme, pana cand am auzit de legende cu aparut par de unde nu-i si am renuntat. Acum folosesc Phytophanere. In prima perioada a tratamentului (primele doua luni), conjugat si cu gazul, parul meu n-a mai cazut si chiar aveam o coama de invidiat. Acum nu mi se mai pare spectaculos. Si pentru unghii nu-mi dau seama cat de bine functioneaza pentru ca le tin foarte scurte si tot timpul cu lac...

Alte sampoane care sa functioneze pentru matreata... Nu stiu.Pentru ca nu m-am confruntat cu matreata efectiva ci cu cojitele astea pacatoase pe care le am pe sistem nervos din cate stiu eu.. Pe cand eram mai mica, acum vreo 10-11 ani, am folosit SELSUN (adus de afara.. pentru ca incep sa-mi pierd increderea in produse o data cu producerea lor pe taramurile mioritice) si mi-a fost de ajutor. Problema este ca usuca parul, deci presupun ca trebuie mare atentie la intrebuintare - numai pe radacini....

Daca-mi vin alte idei, va tin la curent!

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

id="purple">id="size1">
id="right">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...