ludmmyla Publicat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2005 Buna fetelor! Acum am aflat si eu ca ar exista in Cluj pe undeva o clinica privata de ginecologie si obstretrica, in care conditiile in care sunt tratate tinerele mamici sau aspirantele sunt deosebinte. Daca stie careva dintre voi de existenta acesteia si cum se poate ajunge acolo, va rog sa imi spuneti si mie. Sau daca a fost cineva acolo si stie care sunt conditiile va rog sa ma anuntati si pe mine. Va multumesc pt eventualele raspunsuri. Monic a 22 +[gravi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauradaria Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Buna Monica!Eu am nascut de aproape 3 saptamani acolo.Daca intri pe subforum-ul "Haide Clujul!" la Prieteni dintotdeauna vei gasi mai multe informatii pe care le-am postat chiar eu. Daca cumva vei mai avea nelamuriri te ajut cu cea mai mare placere. Pa,pa.In cate saptamani esti insarcinata? laura cj Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.