Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum sa-i fac programul de somn ziua?

Recommended Posts

Buna!

Noi avem deja aproape 9 luni si tot astept sa isi faca singurel un program de somnic...dar cred ca astept degeaba!Pana acum nu ma deranjat deloc ca doarme aiurea...dar acum ca vine caldura e foarte rau!Stefan doarme de la ora 15.30 pana pe la 17 ora in care normal ar trebui sa fim afara la aer...mai devreme de ora 15 deja e prea cald...cum sa fac oare sa-l culc la ora 13?

Dar sa va spun pe scurt cum decurge ziua la noi:

Dimineata la 5-6 bea laptic, la 9.30 fructe si deobicei pe la 10-11 adoarme un ceas.La ora 13 papa de amiaza (daca nu doarme un pic inainte de masa asta nu mai mananca de oboseala...si vrea laptic pe care il poate bea in somn....) apoi se joaca pana pe la 15 cand cade de oboseala...

Cum sa-i rotesc toate cele sa-i fac somnul de amiaza la ora cand este fff cald si nu putem iesi afara?Sau...gresesc eu?Voi cand iesiti afara cu copilasii?

Multumesc mult de tot!!!

[foto]Maria Sa Stefan Speculant mic[copil] ( 19.08.2004) - POZICIid="green">id="size2">id="Arial">

[flo]flori din gradina meaid="red">

"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si noi pateam la fel. Cand toti copii veneau in parc, noi plecam...Am reusit stand in parc cate zece minute in plus dimineata...incet, incet am dus somnicul de la 10 la 12, 12 si ceva si am reusit si noi sa intram "in randul lumii". Dar asta in timp, pe masura ce a crescut mai maricel...succese!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Multumesc Claudia, da...pai incet si cu rabdare...da uite trece timpul...

Daca zici ca ai deplasat sonicul pana la ora 12 cand ii dai masa de pranz?dupa ce se trezeste sau inainte?

Daca azi am reusit sa il culc pe la 14 la 15 a fost in picioare gata de iesit afara[:D]Dar a dormit doar o ora ceea ce inseamna ca pana la 20 ce facem baitza va obosi fff tare.

Copilasii vostri mananca la amiaza daca nu dorm inainte un somnic?Cam, pe la ce varsta reusesc ei sa isi scoata somnicul de dimineatza?

[foto]Maria Sa Stefan Speculant mic[copil] ( 19.08.2004) - POZICIid="green">id="size2">id="Arial">

[flo]flori din gradina meaid="red">

"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

denisa are 1 an si 10 luni, si ziua doarme de pe la 14;30- 15 pana pe la 16- 17. dimineata se trezeste pe la 8:30- 9, cateodata si 10. noi iesim pe la 11 in parc si pe la 13 luam pranzul, si mai iesim o tura si dup-amiaza. eu sunt destul de multumita de programul ei, eu sunt "lesinata" daca ma trezesti mai devreme de 8. o sa incep sa-i schimb programul, cand o sa mergem la gradi, pana atunci nu. noi gasim copii in parc si dimineata si dupa 17.

diana si denisa

http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...