Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Murdarici..la masa!!!

Recommended Posts

Cum faceti fetelor cind le dati sa manince la bbii vostrii??Eu am gemeni si cind este ora mesei ma ingrozesc ca se fac ca porcusorii si dupa aceea stai si schimba-i de nu stiu cite ori pe zi,si uite asa imi trece ziua!!M-am gandit sa le fac un fel de salopete pe care sa le pun peste hainele de strada.Cu bavetelele nu merge tot porcusori ramin.

LORYid="limegreen">id="Lucida Console">id="size2"> mamica gemenilor ERIC[copil]id="size2">id="Lucida Console">id="red"> SI FILIP[copil]id="Lucida Console">id="size2">id="blue"> -20 August 2004

"On ne voit bien qu'avec le coeur...l'essentiel est invisible pour les yeux" Antoine de Saint-Exupery

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Foarte bine te-ai gandit. Si lasa-i sa aiba initiativa sa manance singuri chiar daca se murdaresc. Eu nu am facut asa si acum regret amarnic. La 3 ani nu prea ii arde sa pape singur pentru ca nu l-am lasat la momentul potrivit si nici el nu a mai avut initiativa, s-a lenevit.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Desenele lui Liviu

Eu ii infasor si picioarele intr-un scutec din acela cu o fata impermeabila (e un dreptunghi) si tot se face porcusor. Azi chiar mi-a aruncat paharul de iaurt din mana si am facut cocina in jur. Asta e!

Cristina si [zana] Alexandra (30.09.2004)id="violet">[foto]

mamica de gemeni te compatimesc cand ma gandesc cum decurge masa la voi dar cum a zis si mama Lucica lasa-i sa se invete sa manance singuri ca sa-ti fie si tie mai usor cand vor creste un pic mai marisori.Acum sigur ca sunt mititei si e normal sa se murdareasca dar pe masura ce cresc n-o sa mai fie chiar asa.De spalat asta e traiasca cei care au inventat masinile automate ca altfel vai de noi ar fi fost.

andreeat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...