alina1975 Publicat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2005 Fetita mea Andreea de 6 saptamani a inceput sa manance doar dintr-un san la o masa si face pauze de 3.5 ore ziua si cate 5 ore noaptea ! Daca incerc sa-i dau completare nu reusesc caci refuza categoric! Da-ti-mi un sfat cum as putea sa o fac sa manance mai mult (la inceput manca din ambii sani la o masa)! AlinaP. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amironeanu Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Buna! Nu este nici o problema daca mananca dintr-un singur san. Inseamna ca ai lapte suficient si se satura. Stefania cam pe la 4 saptamani a inceput sa manance dintr-un singur san. Singura chestie este sa nu uiti sa alternezi sanii (eu aveam un carnetel in care notam, ca noaptea pe la 3-4 este greu sa tin minte). Apoi, dupa o vreme nu a mai fost nevoie sa notez pentru ca puneam mana pe san si cel la rand era mult mai plin. Abia acum, la 9 luni a reinceput sa manance seara din ambii sani, dar si eu stau mai rau cu laptele. Si NU-i da completare, este cel mai sigur mod sa o faci sa renunte la san. PS Este o dulce fetita ta, am vazut pozele. Sa-ti traiasca. Si intra pe topicul bebelusilor de martie-aprilie 2005 ca sa vorbesti cu alte mamici ca tine. Sa stii ca te ajuta foarte mult. Pupici, Andrea si Stefania (13.08.2004) Stefania - printesa mea [cit] O poveste despre o raza de soare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rachel owen Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 quote:Initial creeata de alina1975 Daca incerc sa-i dau completare nu reusesc caci refuza categoric! AlinaP. id="quote">id="quote"> E desteapta fetita, stie ea ce e bun. Nu ii da completare, risti sa se invete la biberon si sa nu mai suga, in timp pierzi laptele. Daca mananca la 3,5 ore ziua si 5 ore noaptea inseamna ca mananca bine, altfel ar plange de foame repede. Pupici POZICI: Omuletul_meu_drag Omuletul_meu_drag_2 id="blue"> Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebe Beca Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 Subscriu! Si Rebecutza a trecut printr-o faza de genul asta. Am lasat-o in pace, sa manance cat vrea. Si acum, la 1 an, papa tzitzi foarte bine. Ioana si [copil] Rebeca http://community.webshots.com/user/bebebeca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula mama lui Sergiu Postat Mai 12, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2005 E normal sa manance la 3 ore si jumatate, spre 2-3 luni o sa manance la 4 ore.AL meu de pe la 2 saptamani sarea masa de la 23 si manca la 2-3 dimineata ( facea pauza cam de la 20 pana la 2-3 dimineata), si apoi mai manca la 6. Asta se intampla in primele 2-3 luni pana isi formeaza program cu o pauza mai lunga noaptea >Sa vezi ca dupa 3 luni mai mananca la 23, si daca nu sunt alte probleme nu se mai scoala pana la 6 dimineata. Nu-i da completare.Daca nu plange dupa masa si ia in greutate corect(cam 800gr-1kg in primele 3 luni) e OK. Am auzit foarte frecvent ca unii bebei au preferita ptr. un san. Dar incearca sa alternezi, sa nu faci mastita la sanul celalat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addiana Postat Mai 13, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2005 si denisa mea papa doar de la un san la o masa, daca incercam s-o "mut" la celalalt, plangea si nu mai manca deloc. cum a spus si amironeanu, sa nu uiti sa alternezi sanii!!! denisa de la o luna noaptea dormea si 7 ore incontinuu fara sa manance, iar ziua cam la 3 -4 ore cerea tzitzi. sa nu-i dai completare, daca manaca de la san, e cea mai mare prostie. pana la 6 luni nu are nevoie nici macar de apa. denisa nu a mancat/baut nimic in afara de lapte de la san pana la 5 luni si 2 saptamani, si am nascut in iulie si toata lumea imi zicea sa-i dau apa ca poate ii este sete! diana si denisa http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Mai 13, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2005 Subscriu la ce au zis toate fetele . Nu-i da completare formula fetitei cu cat suge la tine cu atat vei avea mai mult lapte. Daca prinde gustul biberonului si risti sa nu mai suga la san? Suge la un singur san pentru ca se satura, suptul urmator ii dai din celalalt san sa-l goleasca.E foarte important sa suga la mami! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gazzella Postat Mai 13, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2005 Al meu are aproape 6 luni. de la inceput manca doar de la un san. Ca sa nu uiti de la care a mancat ultima data poti sa-ti faci semn cu pixul[:-)))][:-)))][:-)))] nu-i da completare, eu nu i-am dat niciodata si a crescut bine mancand in maniera aceasta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Mai 13, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2005 Inseamna ca ii ajunge cat manaca si nu are nevoie si de la celalalt san; dovada in plus ca refuza si completarea. De ce nu ai incredere in fetitza ta si in ceea ce iti transmite f clar si anume ca ii ajunge cat mananca??? Nu sari chiar asa cu formula pe ea. Si fetitza mea mananca si acum de multe ori doar de la un san la o masa si are aproape 6 luni; ii ajunge un singur san de multe ori si nu mi-am facut niciodata nici o problema din asta- ia in greutate, e fericita dupa ce suge, asa ca nu avem nici o problema. Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Mai 13, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2005 Robert are 6 luni si tot asa de la un singur san papa.Eu una nu trebuie sa-mi fac semn cu pixul,ca sa nu uit,ca se cunoaste.[:D]Si eu ma gandeam sa-i dau formula seara,ca a inceput sa se trezeasca des noaptea sa pape,dar tot aman.Deocamdata prefer sa ma trezesc.Cand n-o sa mai pot...voi vedea...voi lua eu pastile de putut...[:D]Nu cred ca e o idee buna sa-i dai formula,atat timp cat gagalicea este multumita.Bucura-te ca papa san si savureaza aceste momente! Miha si puiul Robert Pozele noastre Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.