Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce nu ati purta pe strada?

Recommended Posts

Uitandu-ma in jur, pe strada, observ ca moda actuala este foarte bogata si permisiva. Practic, poti purta orice te face sa te simti bine sau interesanta. De multe ori admir fete foarte tinere purtand lucruri trasnite si ma gandesc... oare eu as avea curajul sa ies cu asa ceva pe strada? Si apoi imi zica ca da, curaj as avea sa port aproape orice, insa nu as face-o daca nu m-as simti bine. De asta ma imbrac cum ma imbrac, si nu altfel [:)]

Dar totusi... ce nu ati imbraca nicicum pe strada?

Sa incep eu: sapcaid="red">. Si nu pentru ca ar fi extravaganta sau altceva, ci pentru ca sub absolut nici o forma nu m-as simti bine cu sapca pe cap xx(]

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul răspuns

...permisiva... frumos spus. Uneori tinde chiar spre vulgaritate. Scuze. Sa fi imbatranit eu atat? Sau e asa o economie de material? Am invatat ca in vestimentatie trebuie sa sugerezi mai mult decat sa arati. Ori de multe ori nu e asa. Parerea mea.

POZICI:

Omuletul_meu_drag

Omuletul_meu_drag_2 id="blue">

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

nu stiu daca au o denumire anume, dar eu nu as purta genul acela de tenisi/adidasi cu toc[xx(]

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

quote:Originally posted by megbeng

nu stiu daca au o denumire anume, dar eu nu as purta genul acela de tenisi/adidasi cu toc[xx(]"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELESI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRESI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELENE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"(NICHITA STANESCU)

id="quote">id="quote">sunt de acord cu tine![:D][flo]cata

Saptamana trecuta am vazut o tipa coborand din masina personala purtand o fustitza din acelea scurte-scurte de se poarta acum din mai multe straturi de voal (materialul acela transparent din care se fac rochii de mirese - nu stiu daca asa se numeste exact). Si cum a stat ea pe scaun fusta i se ridicase la spate si i se vedea tot fundul....purta tanga.....[:p]. N-am avut posibilitatea sa-i atrag atentia, nici ea n-a observat si mi s-a parut penibila faza mai ales ca se pregatea sa intre intr-un restaurant.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (D.N. 02.10.2004)

N-ash purta niciodata pe strada kuru gol! [:D]

Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia zbintuitaid="purple">[majoreta]

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

se poarta culorile pastel, nuante de verde, roz, etc...nu m-as imbraca niciodata din cap pana in picioare in fistic(etc), cu bijuterii asortate, geanta si pantofi aceeasi culoare,agrafa de par evident la fel...am vazut-o de multe ori imbracata in acest fel pe liana stanciu si mi-a displacut teribil.parca iti pui uniforma si iti limitezi imaginatia. e verde, apai verde sa fie!bleah!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

[:D][:D]

N-as purta niciodata ceva care sa nu mi se potriveasca.

Intotdeauna mi s-a parut ridicol sa te imbraci la 40 de ani ca la 16 ani.Sau la 90 kg ca la 50 kg.

Asa vad eu lucrurile.

Dar cum eu am idei putine si fixe in materie de imbracaminte (elegant,clasic,negru...),accept orice dar nu la mine.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca

POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...