Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Numele meu este Cristina si am un baietel de 1 an si 8 luni ii dau Milumil de la 2 sapt.Acum am aflat ca laptele contine zahar ceea ce mie mi se pare o problema pt ca Alex bea foarte mault lapte, 1l de lapte pe zi.Se mai spunea prin spiatle si pe la alte mamici ca umfla,a avut cineva probleme cu el?Este adevarat ca Alex al meu nu este chiar slabut dar as vrea sa stiu daca e de la lapte sau asa este el asimileaza tot.

Daca Milumil vi se pare o problema imi puteti recomanda altceva?

Va multumesc frumos si astept raspunsurile voastre.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa va traiti si sa va iubiti sanatosi si frumosi!

Eu ii dau Milumil2 de o luna si jumatate si nu a dat semne de "umflat" ... Ba dimpotriva, se mentine cu aceeasi incapatanare la o silueta de vis, aproape scheletica dar in medie [:D]. Nu stiu mai mult de atat.. Dar sper sa mai vina pareri si experiente...

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

id="purple">id="size1">
id="right">

eu i-am dat denisei milumil 2 de la 8 luni pana pe la 1 an si 4 luni si nu s-a "umflat", acum la 1 an si 10 luni are 12 kg (este si foarte energica- argint viu) ii dadeam cam 750-800 ml pe zi dintre care 600 ml cu cereale (nestle sau milubrei) milumil 3 nu i-a placut deloc, iar acum mancam lapte de vaca de la tara sau de la alimentara, niciodata indulcit nici cu zahar nici cu miere. acum am trecut la cereale de "copii mari" (in general de la nestle fulgi cu scortisoara- alea ii plac mult), dar cum le mancam??? le pun in castron fara lapte si le ia cu mana si le baga in gurita, iar laptele il bea din cana. mananca 2-3 cereale, bea o gurita de lapte... si tot asa

diana si denisa

http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Cristina, eu am o fetita de un an si sapte luni, care, din luna a patra de viata(atat am alaptat, ca am fost nevoita sa ma intorc la munca si, desi aveam lapte berechet, ne chinuiam amandouaÆ eu, cu sani umflati la job si dureri mari, ea, cu ce ii lasam eu acasa si cu completari, asa ca ne-am lasat de sportul asta prin luna a cincea), a papat numai Milumil, la recomandarea medicului nostru pediatru. am trecut apoi la Milumil 2, iar de la un an, la Milumil 3. Cand a facut un an, am zis sa o trec pe lapte de vacuta, insa medicul mi-a interzis asta, mi-a zis ca Milumil 3 e foarte bun, contine tot ce-i trebuie fetitei, in comparatie cu laptele de vaca... Si sa aman momentul asta pana cand fata nu il mai accepta, cand, de fapt, da de gustul laptelui de vaca, ca la un moment dat o sa se intample si asta. oricum, pe cutia de Milumil 3 scrie ca se poate da pana la 4 ani, iti dai seama? dar nu cred ca a ajuns vreun bebu sa pape Milumil la 4 ani... Asa ca nu-ti face probleme, laptele contine exact ce-i trebuie fetitei tale!

georgiana

Si fetita mea mananca Milumil 3 de vreo 2 luni (are 10 luni si 10.4 kg si nu e grasa pt.ca e foarte inalta). A acceptat foarte bine Milumil 3 si nu am observat sa se ingrase de la el. Daca te uiti cu atentie pe cutie o sa vezi ca nu contine zahar ci alte glucide (lactoza, glucoza, etc) deci nu zahar cristalizat. Mie mi se pare un lapte foarte bun, mai ales de cand am trecut copilul pe acest lapte bea mai mult decat a baut inainte Similacul, pe care uneori mi-l refuza si nu trecea niciodata de 160 ml, pe cand Milumil 3 intotdeauna 240 ml dintr-o suflare. Asa ca nu te ingrijora, mai degraba nu-i da deloc alte cereale daca ti se pare ca e prea grasut, Milumil 3 contine si o cantitate mica de cereale.

Mire-mama de fetita frumoasa

quote:Initial creeata de Tweety010680

Numele meu este Cristina si am un baietel de 1 an si 8 luni ii dau Milumil de la 2 sapt.Acum am aflat ca laptele contine zahar ceea ce mie mi se pare o problema pt ca Alex bea foarte mault lapte, 1l de lapte pe zi.Se mai spunea prin spiatle si pe la alte mamici ca umfla,a avut cineva probleme cu el?Este adevarat ca Alex al meu nu este chiar slabut dar as vrea sa stiu daca e de la lapte sau asa este el asimileaza tot.Daca Milumil vi se pare o problema imi puteti recomanda altceva?Va multumesc frumos si astept raspunsurile voastre.

id="quote">id="quote">de ce nu il treci pe alt lapte, de vaca sau de la cutie, la varsta asta?[*]Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 [*] http://www.babiesonline.com/babies/f/fatameahttp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072paginuta personala:http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Va multumesc foarte mult pt parerile voastre si sa stiti ca mi-au fost de mare ajuor.Pt ca nu se staura seara daca nu are cereale o sa ii dau Milumil 2 cu cereale Milubrei acelea fara lapte(adica el bea 2 biberoane de lapte seara si tot se mai trezeste noaptea si mai cere dar ii dau ceai),iar incetul cu incetul o sa incerc sa il bag pe lapte de vaca la punga sau la cutie dar asta in timp pt ca am mai incercat odata si nu ii place deloc.Incepe sa imi placa chestia asta cu parerile si de aceea poate imi spuneti si mie cum ati trecut de la lapte praf la lapte de vaca?

Multa sanatate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...