Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Hemoroizi???

Recommended Posts

Am de ceva timp din cauza constipatiei, niste sangerari destul de mari si nu stiu daca sunt doar hemoroizi sau altceva...

Am folosit supozitoare cu glicerina, insa nu prea au efect si nu stiu ce altceva pot folosi. As vrea sa stiu cele care ati avut astfel de probleme ce ati luat?

If hope were not, heart would break.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am folosit o reteta cu succes dupa ce am nascut data de ginecolog.Am mai scris pe forum dar o repet,sunt 5 ani de atunci si nu am mai avut probleme.Deci se amesteca in parti egale pimafucort,lasonil si proctoglyvenol(toate unguente) si se foloseste amestecul asta de 2-3 ori pe zi.Dupa ce se unge cu acest amestec se foloseste supozitor proctoglyvenol si repaus cat mai mult la pat daca se poate.dar aceasta reteta se foloseste daca sunt hemoroizi iesiti in afara pe cand tu se pare ca nu ai asa ceva deci s-ar putea sa fie itrarectal si atunci trebuie neaparat sa consulti un medic daca zici ca sangerezi.

andreeat

Decat sa faci tot felul de tratamente dupa ureche mai bine mergi la medic sa vezi de ce ai acele rectoragii. E f posibil sa fie datorate existentei unor hemoroizi, dar nu este obligatoriu. Exista numeroase afectiuni care determina sangerari rectale, unele banale, altele nu...

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

quote:Originally posted by Kittycat

Decat sa faci tot felul de tratamente dupa ureche mai bine mergi la medic sa vezi de ce ai acele rectoragii. E f posibil sa fie datorate existentei unor hemoroizi, dar nu este obligatoriu. Exista numeroase afectiuni care determina sangerari rectale, unele banale, altele nu...

id="quote">id="quote">Asta e cel mai bun sfat.[pup]Karina [sofer] + Bogdanel [copil]Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...