Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna!

Baietelul meu de doua luni jumate tuseste de vreo 2,3 zile. Pana acum il auzeam dimineata dupa ce se trezea, azi parca a tusit un pic mai mult, eu stiu, l-am auzit de doua, trei ori pana acum. Mentionez ca nu a mai tusit pana acum, deci nu e ceva obisnuit la el.

Hm, sotul meu zice ca sunt ipohondra dar ma gandesc ca poate are ceva la plamani. La doctor am sa ajung abia luni, asa ca pana atunci nu pot face altceva decat sa-i observ starea. Febra nu are si nu a avut, mananca bine ca de obicei, e vioi..., doarme iarasi bine... Se poate doar sa isi curete si el caile respiratorii [?], poate fac asa bebeii si nu stiu eu.

Poate a facut asa bebelul vostru, spuneti-mi si mie va rog, sunt un pic ingrijorata!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu ce are baietelul tau, dar Ilinca mea a inceput cam pe la 2 luni si jumatate sa tuseasca usor si am urmarit-o atenta sa vad daca e racita sau are ceva mai grav. Nu avea febra si manca normal. Problema ei era ca se ineca cu saliva. In momentul in care a inceput sa o lase sa curga din gura, nu a mai tusit deloc. Si am fost si cu ea la doctor si mi-a spus ca nu are nimic. Cred ca un consult de specialitate te va linisti.

Sanatate multa!

RR

Salut,

Am avut aceeasi problema cu Sonia. Fie se inneaca cu saliva, fie regurgiteaza putin lapte si il inghite din nou. Daca starea lui generala e buna si nu are temperatura e totul ok. Dar, pentru linistea ta sufleteasca, consulta si un doctor. Noi asa am facut si ni s-a confirmat ca nu are nimic.

Multa sanatate

Madalina si bebe Sonia [copil]

http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/

Si Robert mai tuseste cateodata in timpul zilei,cand se ineaca cu saliva.Eu asa cred ca poti recunoaste o tuse care vine din plamani si una superficiala.Se mai intampla cateodata sa tuseasca prin somn,noaptea si se stramba ca si cum ar avea un fir de par in gurita(nu stiu daca m-am exprimat corect)si atunci stiu ca ii este sete si ca e prea cald in camera.

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...