Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

La 8 luni suge de 5 ori pe zi...

Recommended Posts

Nu reusesc deloc sa mai raresc supturile... de mancat manaca bine, dimineata cereale cu fruct cam 100-125 g, la pranz legume cu carne iar seara legume cu cereale. Si printre mese suge, deja a ajuns sa ceara singura, se pune cu capul in sanul meu. Am incercat sa-i dau formula crezand ca nu-i mai ajunge laptele dar il refuza. Alte lichide bea cu greu, intre mese max 50-60 ml pe zi ( apa, ceai, suc, asta in zilele si bune.

Oare este prea des?

Timea si Mara 10 sept. 2004

http://community.webshots.com/user/timea2004

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

BUNA;

noi abia peste o saptamana incepem diversificarea, dar pana acuma numai lapte de la piept...si suge daca stau si ma gandesc de 7-8 ori pe zi.....dimineata de la 6 pana pe la 9 mananca in reprize foarte dese, sa nu-ti mai spun dupa caeea cu m e!!!am impresia ca sunt toata ziua cu ea la piept!!!nu stiu unde mai intra!!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Timea, acum cind Tudor a implinit doi ani jumate si imi amintesc cite intrebari mi-am tot pus pina a mai crescut( si ii mai innebuneam si pe cei din jurul meu cu "oare o fi bine?")imi vine sa zimbesc. Ca o concluzie: tot cum vrea puiul e mai bine!:)) Orice am vrut sa schimb in cresterea lui nu prea mi-a reusit decit atunci cind a vrut "seful". Dar intotdeauna orice problema am avut s-a terminat cu bine.Uff!

Referitor la intrebarea ta, cind Tudor avea virsta Marei nu papa la fel de bine si sugea de trei ori pe zi.Dimineata, la somnul de prinz si seara la culcare.Dar de la 8 luni, cind i-a iesit primul dinte a inceput sa vrea sinul tot mai des, mai ales noaptea. Il folosea pe post de suzeta, cred ca isi mai alina durerea, in orice caz era foarte obositor pentru mine, nu mai reuseam sa ma odihnesc deloc. Asa ca am incercat de la noua luni sa il intarc, am reusit foarte greu sa il fac sa renunte la suptul "de zi" si la un an sa il intarc definitiv.

timea, exact asa sugea si al meu, de 5 ori pe zi, dar eu ii dadeam lapte nu intre mese, ci dupa fiecare masa, asa am citit in "mami"; astfel si intervalul dintre mese e de cel putin 2 ore si mancarea se digera fara sa "intre" alta peste ea in stomacel. aveam 2 mese exclusiv de lapte, dimineata si seara, si 3 mese de hrana solida, cu completare cu laptic. pe la 8-9 luni a inceput sa renunte la laptele de la pranz si apoi treptat si la celelalte mese de lapte de peste zi, iar acum, la un an, suge doar dimineata si seara, iar lichide peste zi nu bea nici in ruptul capului, eu presupun ca isi ia necesarul din fructe, piureu de legume etc.

ideea e ca bb stie ce e mai bine pt. el si noi trebuie doar sa ne conformam ca sa fie totul bine.id="Comic Sans MS">id="teal">[:)]

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)id="Comic Sans MS">id="teal">

eu zic ca daca nu reusesti sa-i raresti supturile din timpul zilei nici nu-i asa de rau.. ca eu la aproape 15 luni nu reusesc sa i le raresc pe cele de noapte[bang]

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

Timea, e bine macar ca Mara doarme toata noaptea, si ca iti mananca bine in timpul zilei solidele.Cu bebele meu e dazastru...manaca noaptea de 5-6 ori de la san iar ziua abia daca reusesc sa-i dau 40 gr solide pe zi.Iar cu suptul in timpul zilei, la cerere, de nenumarate ori.Si eu mi-as dori sa ma ajute cineva cu o idee, cu un sfat, ca si daca o las nemancata tot nu vrea mai mult de 3-4 linguritze si tot laptele meu e baza.

bebe Yasmeen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...