Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Circuit prin Europa - idei, sfaturi, pliiiizzz

Recommended Posts

Ne-am propus sa ne luam la vara un concediu mai lung fata de ce am avut in ultimii 2 ani si sa evadam 2-3 saptamani prin Europa. Fara copil [8D]. Chit ca nu o sa stau eu prea relaxata cu gandul mereu ce face baietelul...[^] DAR: sotul meu isi doreste foarte mult sa ajunga la sora lui in Viena, asa ca ne-am gandit sa profitam daca tot iesim din tzara si sa legam intre ele mai multe orase. Cam ce tzari s-ar putea - fizic - vizita pe traseul care sa includa si Austria? Si cam cum se rezolva cu cazarile? Am posibilitatea de-a face de aici rezervari?

La vama la iesirea din tzara trebuie sa dovedesc ca am cazare asigurata? E necesara invitatie de la cumnata-mea? Nu mai stiu cum sunt formalitatile acum, stiu ca trebuia sa dovedesti ca ai banii necesari...cati adica?

Lamuriti-ma si pe mine va rog cu cat mai multe detalii din astea, ne-ar fi de maaare ajutor. Stiu ca mai am aproape 3 luni, insa ceva de acest gen cred ca trebuie bine planificat ca sa ne priasca si sa nu intampinam cine stie ce surprize neplacute.

Multumesc de pe-acum de ajutor! [pup]

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...