Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

A folosit cineva Brocriptin?

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da ..eu am folosit, chiar anul trcut in decembrie, cand Maria avea 1 an si 7 luni....si fiind cam maricica, trebuia intarcata pentru ca nu vroia alceva decat laptic de la titi

A fost GROAZNIC!!! in timpul tratamentului pentru ca, in primul rand, de cand bagi prima pastiluta in gura, bebe NU mai are voie sa pape nici macar un strop din lapticul de la san...si e tare ciudat sa ceara titi si tu sa nu vrei sa-i dai!!!

Primele 3 zile si nopti am inlocuit lapticul de san cu NESSLE JUNIOR pe care l-a tolerat foarte bine!!!

Ea era invatata sa se trezeasca noaptea si sa bea laptic la discretie...da gata!!! sa pus capacul ...acum trebuia sa pape de la biberon si nu prea ia suras ideea!!!....dar dsa obisnuit repede...ca-i fata desteapta!!!

In schimb cu mine...a fost GROAZNIC...scuze de repetitie...da a fost 3xGROAZNIC!!!!!

Sanii s-au umflat rau de tot, simteam ca-mi explodeaza(parca fierbea ceva inauntru) si curgea din ei un lichid ca apa...am stat numai cu comprese cu apa foarte rece...pentru ca altfel nu stiu cum m-as fi descurcat......aveam greturi, nu am avut 3 zile pofta de mancare...si cam atat...si nu am avut voie sa alaptez deloc!!!

Daca ar fi sa mai incerc incaodata...nu as mai alege aceasta metoda!!! CATEGORIC NUUU!!!

Poate vei gasi alta metoda de al intarca pe bebe!!! ASta este foarte dureroasa pentru tine...sau poate ca nu....depinde de fiecare persoana in parte!!! Sa vedem ce mai raspund fetele de pe DC

Oricum ar fi eu iti doresc multa bafta!!!

Maria bb & mami Mihaela

http://community.webshots.com/user/mihaela2maria

Distribuie pe alte site-uri

Subscriu mariei2mami(am scris bine?)[:D]A fost groaznic !Greturi ,ameteli,tensiune in sani etc,etc.Si bebe al meu avea 1 an si 7 luni!Acum trebuie sa repet povestea pentru Mariuca mea mica si mi-e groaza de acest lucru![bang][bang][bang]Daca stie cineva alte metode rog sa ni le spuna si noua!!![flo][flo][flo]

ana

Brocriptin da reactii adverse foarte urate, o sa te simti foarte rau cat timp il vei lua. Eu mi-am oprit lactatia cu Dostinex- e scump dar mi s-a oprit laptele in 2 zile si nu m-am simtit deloc rau. Ai nevoie de o cutie care contine 2 pastile (doar atat trebuie sa iei) si costa in jur de un milion, dar merita, n-o sa te chinui deloc. Intreaba medicul daca ti-l poate da compensat.

Mire-mama de fetita frumoasa

Eu iau Brocriptin de 5 zile dar nu am avut decat usoare ameteli pentru ca medicul meu mi-a spus cum sa iau sa nu imi fie rau: i zi 1/2 pastila, 2zi 2 1/2 pastila, a3 zi 3 1/2 pastila si din a 4 zi 2 pastile una dimineata, una seara. Sanii oricum ti se vor umfla si durea in prima zi dar trebuie sa ii legi strans cu o esarfa si sa pui comprese reci. Mai bine dai copilul la bunici pentru 2.3 zile, sa nu te mai vada si o sa fie mai bine pentru amandoi.

sanatate

Si eu am luat aceste pastile, insa la mine a fost o adevarat peripetie....[bang][bang][bang]. Dupa ce Alex a implinit 4 luni, nu a mai vrut nici sa vada tzitzi, numai zic sa suga...si il trimit pe al meu sot la farmacie sa imi i-a ceva pastile sa opresc lactatia. Buuun.

Ei bine vine Catalin si imi spune:"iei trei pastile pe zi timp de 4-5 zile". Ok, zi eu. Ametita de mine nu am mai citit prospectul medicamentului [cit] si am luat 3 PASTILE O DATA. Asta se intampla pe la ora 14.00. Apoi cine sa dea ortu'[popa] seara decat eu: stare de voma, greata continua, dureri de cap de nu puteam sa stau cu capul pe perna, vertij, numai puteam nici echilibrul sa mi-l tin. Ce mai, mi-a fost foarte rau. In seara aia chiar i-am spus sotului meu "ai grija de Alex la noapte ca nu ma simt in stare".

Dragele mele[colegi][colegi] aveti grija cum le luati....eficiente mi s-au parut ca am luat doar 2 zile si [recevere] lapte! Dar au si ceva efecte adverse.

Sa auzim numai de bine!!![popa]

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...