Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Alfabetul si numerele (ilustrate, in engleza)

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

foarte dragute..insa eu le-as vrea in romana sau germana,ca la 2 ani jumate doua limbi sunt destule,link-ul asta il pastrez pana pe la 3 ani jumate-4.

Noi avem doua jucarii dragute cu litere si cifre

una i-am cumparat-o de nevoie,sa scap de mazgalit orice bucata de hartie cu cifre si alfabetul.

E o cutie,gen diplomat,cu o tabla magnetica si inauntru sunt toate literele(mari si mici) si cifrele,formele geometrice.

E foarte dragut..e jucaria preferata a lui Marc si foarte efectiva.Mie mi se pare prea mic,dar el imi pune cutia in brate si acum imi citeste preturile la magazin si literele mari de prin reclame.E fantastic!

A doua e un computer de copii,cu litere(care au imagine si sunet(ex.magarul)si o gramada de jocuri,dintre care unul,la care intreaba calculatorul unde e cutare animal/obiect sau litera il face fi-meu perfect de la aproape 2 ani.

sunt foarte practice,daca are copilul rabdare si inclinatie-ex pe al meu nu pot sa-l conving sa asculte o poveste sau o poezie,dar stie toata tehnica din casa[:D]

poate stie cineva likuri in germana/romana,ar fi super

Distribuie pe alte site-uri

foarte interesante, dar, si eu as vrea ceva asemanator in romana...oricum Stefan e mic pentru asa ceva, dar eu am stat in cumpana daca sa cumpar sau nu jucarii de la fisher price cu tot felul de animalute doar ca era si o poveste in engleza, ceva de genul "care este purcelusul"?si copilul trebuia sa apese un buton dupa care se auzea guitz-guitz[:D] etc... nu cred ca erau potrivite pentru copilul meu, desi super frumoase...si interesante...dar nu in romansete[:(]

[foto]Maria Sa Stefan Speculant mic[copil] ( 19.08.2004) - POZICIid="green">id="size2">id="Arial">

[flo]flori din gradina meaid="red">

"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Cu placere. Pai pana la urma si eu as vrea si in romana si ma gandeam chiar sa le "adaptez" pe cele existente. E cam multa munca insa. Daca cineva vede in Ro cava asemanator de cumparat (gen joc, "flash-cards" cu alfabetul in romana) il rog sa imi spuna si mie. Multumesc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...