Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

servicii medicale

Recommended Posts

Stie cineva daca in Bucuresti exista un sistem (indiferent de costuri) care sa permita asistenta medicala 100%, inclusiv la operatii si postoperatorii fara "interventia" familiei? (sper ca stiti la ce ma refer). Am auzit de sisteme de asigurari private, aveti informatii despre acestea? Multumiri si sanatate.

luciana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Inca nu exista asigurari private de sanatate . Mi se pare ca cei de la Interamerican vor sa faca un astfel de produs.E mai complicat ca nu exista legislatie in acest sens si societatile de asigurari care vor face asigurari de sanatate vor trebui sa aiba centre medicale unde sa faca evaluari inainte de incheierea unei polite de asigurari cu o persoana.Sa speram ca intr-un viitor cat mai apropiat se vor introduce si asigurari private de sanatate.

eu stiu ca medicoverul are ceva planuri din astea, cu niste carduri: green card, gold, etc...uita-te pe site-ul lor... www.medicover.ro

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

In Romania nu exista inca asigurari private de sanatate. Exista in Bucuresti o clinica chirurgicala privata, se cheama Munposan, nu fac insa orice tip de interventie chirurgicala si nici nu as putea sa iti spun cat de profesionisti sunt, nu am aceste informatii.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...